evet arkadaşlar kısa bir av hikayesi ve gezinti için 03 05 2008 tarihi yer uluburun parkının alt tarafı oğlullarım Alper Tunğa ,Mustafa Kemal ,kankam polis memuru Emin bey ve Yılmaz bey oğlu kankama gazı verdim tabi biz araç yok çare kankam, kankam da polis memuru arkadaşı yılmaz beyi ikna etmiş etmesine gerek yok zaten oda allah allah diyo balık için hazırlandık istikamet keşap uluburun altı kayalar da yerimizi aldık biraz muhabbet derken yeni avcı adayımız YılmaZ beyin oğlu ilk kıraçayı aldı biraz ona kamış kullanım dersi dk hızlı eğitim ve artık küçük dostumuz avcılığa ilk adımını atmış oldu herkes yerini aldı neşe ve mubabet için de ilk atışlarımızı yaptık kankam emin 3 kıaraça birden çekti nisbet, afra tafra için de makinayı havalı havalı sararak kıskıs ğülerek balığı çekti eh artık sıra ustaya geldi atiş ve 3 4 lü halde kıraçalar çekilmeye başlandı hava ve deniz hala çok soğuk olduğu için balık parçalı olarak vurmaktaydı neşe ve muhabbet için de 1,5 2 saat için de dallı istavritlerden yılmaz bey emin bey ve ben yaklaşık 2 kğ civarın da balık almıştık Giresun daki köylüm Polis memuru Köksal bey tam o sırada aradı ne var yok diye bende dallı istavrit var dediğim de 20 dk için de hızır ğibi geldi meslektaşı emin bey in balıkları ona nasip oldu neşe için de evlerimize ğeri döndük ğüzel bir ğün birğün ğeçirmiş olduk Ben emin yılmaz benim tuttuğum balıklar küçük oğlum mustafa kemal