biz 7 8 arkadaş bu salı dersane bitiş şerefine bi piknik yapak aynı zamanda oltayla balık tutmaya çalışalım diyoruz ankaradayız öğrendiğim kadarıyla ankara çevresinde çanıllı ve çamlıdere barajı var birde karagöl var bunlar arasında herm orman içinde olup güzel olan araştırdığıma göre karagölle çamlıdere var bunlarda balık tutmalk yasakmı serbest mi bunu öğrenmek istiyoruz heryere baktım yok umudum sizlersiniz şu yeni kardeşinize bi yardım edin lütfennnnnn
kardes hosgeldin aramıza bu arada imza ayarlarını yaparsan hitapda kusur etmeyiz elimden geldigince yardım edeyim bildigim kadarı 1 temmuza kadar sazan ve yayın avı sirkülere göre yasak eger gittigin göllerde turna varsa yakalayabilirsin ankaralı arkadasların daha detaylı bilgi vereceginden eminm rastgele
arkadaşım aramıza hoşgeldin. umarım güzel bir organizasyon düzenliyebilirsin. şu sıralarda ankara çevresinde alabileceğiniz turna balığı var. gidilebilecek yerleri tam olarak bende bilmiyorum ama kurtboğazı barajı var.hem yakın burda deneyebilrsiniz mesela..ayrıca turna avı ile ilgili bilgilerede forumda rahatlıkla ulaşabilirsin. rastgele
bilgileriniz için sağolun ama kurtboğazı düşünmüyoruz bizim elemanlardan beğenmeyen oldu çamlıdere barajı flan nasıl napabilirim
sevgili osman altunel tavsiyen için çok teşekkür ederim şimdi bu takmış çamlıdereye diyceksiniz ama orda napabilirim yasak varmı
iki ayrı link var ben göremedim buraradan inceliyebilirsin 37/2 sirküler yapılan değişiklikler yeni uygulamaya http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2007/05/20070523-10.htm ttp://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2007/05/20070523-10.htm[/url]
eyvallah aslında karagöl daha yakın orayıda bi araştırıyım ama bulamıycam herzamanki gibi linkte tamamen yasaklananlar arasında ve kısmen yasaklananlarda yok eger buda çok oluyor amma çok şey istiyo demezseniz yardım bekliyorum
Kardeşim benim tavsiyem Çanıllı sebebi ise kargölde bir halt yok...Olsada sazan var ki ssazan şu anda yasak sen arkadaşlarını al Çanıllıya gir arka tarafında ki söğütlerin oraya kur düzeni.Hafta içi kalabalıkda olmaz bir güzel eğlenirsiniz..Balığa gelince beyaz sasi ile at çek umarım balık alırsınız..Şimdiden iyi eğlenceler size...Balık alırsanız çek resmini bizde görelim..Sirkülere de bir göz at...
ömer beypazarı karagölden bahsediyorsan balık tutmak yasak çamlıderede sazan çıkıyordu zamanında ama sazanda bu dönem yasak sana tavsiyem turnaya gide bilirsin kesikköprü,köprüköy yada kurtboğazı barajına gide bilirsin
ömer kardeşim bende ankaradayım sana tavsiye edeceğim yer öncelikle mavi göl (bayındır barajı) hem piknik içinde çok uygun oturaklar var mangallar var hem orman hem balığınıda tutarsın çok güzelde eğlenirsin yani çıkan balıklarda sazan kadife ve az sayıda levrek kolay gelsin balıkları söledimki eğer buraya gidersen oltanı bunlara ayarla
hasan kardeşim sazan,kadife demişin ama 30hazirana kadar bunlar bize yasak ya yanlış yönlendirmenin önüne geçmek istedim.. ama levreğine lafım yok peki bu baraj ankara ya kaç km? tarifine göre baya güzel bi yer. hem zorlasak turna çıkmaz mı burdan
ewt arkadaşlar yasak olan avlar için yönlendirme yapmamaya dikkat edelim.bayındır barajı mamak ta ve gayet güzel bir yer
Aman Hasan kardeşim burada kurallara uyulsun diye kendimizi parçalıyoruz...Yönlendirmelere dikkat...Piknik için tavsiyen güzel olur..Ama sadece piknik için...
ekip olarak gidebileceğin yerler ve şu anda hepisi serbet. Tahmini rakamla kilometrelerde var.Kesikköprü 110 km,köprüköy 115 km, çanıllı 60 km,dikilitaş 62 km,Kurtbogazı 65 km ve bunların yanın da Egrekkaya ve Akyarbarajlarıda var.
off oofffff kardeş kusura bakma bianki dalgınlık işte o heyecanla yazdım bunları uzaklığa gelince ben abidinpaşadayım arabayla 20 dakikada varıyoruz kardeş bide ben turnayı hiç görmedim burda biraz zorla belki çıkabilir sen anakaranın neresindesin
anladım ben eryamanda oturuyorum.bize en uygun kurtboğazı barajı var. sanırım ordan turnada tutulabiliyor..takımlarımı hazırladım ama şu an araba yok bakalım bi kaç haftaya bu sorunu çözüyorum inşallah.ozaman bi kurtboğazı yaparız artık
Ahmet Muslu kardeş ben kurt bogazına gittigim zaman savakların oldugu yere gidiyorum baraja giriş için kapıdan kişi başı 1 ytl alıyorlar ve beyaz sası ve turuncu sası kullanıyorum. Savak mıntıkası bence en uygun yer barajın başlangıç tarafı yani pazar köy tarafı daha çok canlı için uygun oldugunu düşünüyorum.