Memnun kaldıklarınız ve tühh dedikleriniz? Arkadaşlar elinizde bulunan her çeşit malzemelerden memnun olduklarınızı burda belirtirseniz nasıl olur.Tabi memnun olmadıklarınızıda SAYGILAR.
Daha cok yeniyim.Kullandığım şıp şıp erma transparent5 metre.Kullandığım makine Alfa 50 ve sopası D-a-m 3 parça birbine geçmeli vurmadıki bir azman şıp şıp olarak 6 metre alsa imişim daha iyi olacakmış diye düşünüyorum.SAYGILAR
Şöle bi düşündümde ben bütün malzemelerimden memnunum alırken kılı kırk yardığım için olsa gerek Ama var bitane shimano çıkrık uzağa iyi atılıyor diye aldım.gazelmiş aşşada depoda bi yerde eskiyo
Malzeme Tavsiyeleri Merhabalar.Öncelikle Hasan kardeşim açtığın konu fevkalade yararlı olcaktır öncelikle seni tebrik ederim. Benim bir önerim olmayacak ziar acemi sayılırız.Üstadlara Saygısızlık yapmayalım.Keyifli Paylaşımlar.Selamlar....
Model shimano ..200 gr veya br gibi bişi orjınal japon 4.1 devir Botla kunmaya elverişli dediler Bide benim botu yaptırırsam .... en son avda silikon balık çekerken suya sıfır bi taşın üzerinden geçtimm de Botla deniyim memnun kalmazsam söz senin olsun para istemez tuttukları yeter