Herkese tekrar merhaba! Geçen cumartesi sabahı gün ışırken başladığım av yağmurla birlikte bayağı zorlaştı ama ıslanmamıza rağmen yinede çok zevkli bir avdı.Daiwa marka 9 cm yeşil renkli rapala ve beden olarak 0.35 2 kulaç misina kullandım.Saat 6 30 da ilk balığı aldım gerisini saat 7 den sonra 8 e kadar tuttum.Resimler anlatsın geri kalanı Allah herkese böyle avlar nasib etsin arkadaşlar çünkü bu zevk nadir yaşanır cinsten!Bu arada balıklara ne mi yatım? 3 adedini kendime aldım,gerisini ise sevdiğim arkadaşlarıma hediye ettim.İnanın tebrik edilmek tutmak kadar zevkli bence.Saygılar...
Kardeşim seni olay anında tebrik etmiştim ama yine edeyim, hak ediyorsun.. inşallah deniz, cumartesi günkü gibi hergün böyle cömert davranır.
Arkadaşlar resimlere bakarken burda bende heyecanlandım.1 ay sonra o tarafa gelince inşallah kısmet bizede güler.Tabi bize kalırsa Rastgele
çok güzel av, tebrikler. sahte yem , yakalama yöntemi,takımda kullanılan misina kalınlığı, saat kaçta tutulduğu vs. bilgileride eklerseniz çok daha güzel bir paylaşım olur, teşekkürler.
süper ya tebrik ederim darısı biizmde başımıza bir şey soracağım bu takımda ağırlık var mı? ayrıca rapala batıyor mu yoksa yüzüyor mu? biraz takım hakkında bilgi verir misin bende deneyeyim
semih ellerine kollarına sağlık maşallah harika bir av yapmışsın inşallah en kötü avın böyle olur rastgele arkadaşım
Aynı rapaladan bende de var ama malesef oralara gidip sallayacak zaman yok. Hafat sonları kaç haftadır kötü oluyor bu hafta iyi olacakmış bakalım bu hafta bişeyler yapacam herhalde. Tebrikler çok güzel palamutlar akın var bu aralar.
AAAAAAA??? Rumiii Kokode nani shimasu ka? kore kara ninnade kokode hanashimasu yo!! Aishiteru honto hontoooo nii!