Sınavlarım, av takımlarımın yanımda olmaması... Kısacası balık tutamamak... E arkadaşlardan gelen avları gördükçe de hasetimden çatlıyorum:D Ne yapayım, ne edeyim buna bir çare olmalı diye düşündüm ve buldum:D Geçmişe sığınmak:D:D Geçmişe mazi derler diyeceksiniz ama ne yapalım, eldeki avuçtaki bu:) İyiden iyiye internet balıkçısı olduk çıktık, artık harekete geçmem lazım biliyorum. Ben harekete geçene kadar kahrımı çekeceksiniz, ne yapalım :D Arkadaşlar fırsat buldukça, geçmiş avlarımın fotograflarını aklımda kalan kısa hikayeleriyle buraya aktarmaya çalışacağım. Umarım hoşunuza gider. 9 Eylül 2005 Herhalde bir av gününden bu kadar zevk aldığımı az hatırlarım. Sabahın 5inden öğleden sonra 1'e kadar denizdeydik. Uzunca bir süre palamuta gezmemize rağmen hiç balık alamamıştık. Tam ümidi kesip istavrite çapari sallamak için oltayı toplayacaktık ki bir anda balık yüklendi. Orta boy 7 palamut livardaydı. Bunun üzerine biraz daha palamuta dönmüştük ama gelen giden olmayınca istavrite bakmaya karar verdik. Yaklaşık 1,5 saat istavrit çinekop karışık bir av yapmış ve 2 kiloya yakın balık almıştık.Akşama zokaya da yemlik çıkmıştı. Akşam babamın işi çıkınca zokaya kendim çıkmıştım. Akşamın hasılatında ise 1 lüfer,5-6 tane çinekop ve 1 kalkan vardı. Kalkanı ufak olduğu için geri salmıştım. Umarım bir trole denk gelmemiştir de Karadeniz sularında baba bir kalkan olarak yüzüyordur şu anda. [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]