Artik Ekmeğe Her Balik Gelecek!!!!!!!!!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan halis07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

halis07

Banned
Yaş
30
Şehir
antalya
İsim
halis
Ekmeğin içini alıp suda ıslatıyoruz top şekline getiriyoruz üstüne 1 tatlı kaşığının ağzına kadar şeker doldurup döküp tekrar yoğuruyoruz.Sonra bu topları magit bulyon tavuk paketi vardır onun içindekini suya atın yaptığınız topları yani hamurları onun içine atın 10 dakika bekletin her balık gelir bence.bunu deneyebilirseniz sevinirim çünkü benim zamanım olmadıı için.
 
eğer denerseniz sonuçları bana söyleyin ve yakaladıklarınıın fotoğrafını yayınlayın mümkünse tabi
 
Bu yem hangi balık için?:eek: Mesela torik mi gelir,kofana mı? Yoksa yayın mı,kefal mi??Veya sazan mı?:confused: Yani bu yemin hedefleri hangi türler?
Eğer bu yemin tarifini verip sonuçları büyüklerinden bekleyeceğine,kendin yakaladığın balıkların resimlerini sunsan ''Bakın bu yemle ben bu tür balıkları yakaladım'' desen daha güzel olmazmı?
 
.

eğer denerseniz sonuçları bana söyleyin ve yakaladıklarınıın fotoğrafını yayınlayın mümkünse tabi

Halis

Ben denedim abicim kocaman balık geldi,
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Back
Yukarı