Artık kimse balık yok demesin...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında aybo07 tarafından paylaşıldı.

1. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    Teşekkürler mufi abi önerini dikkate alacağım. Gerçekten ben de olta atmayı çok severim, ratım var ama pek kullanmam.

Son düzenleme: 15 Nisan 2011
  2. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Daha önce yavru kefal yada kuppesi iğneye takıp bir iki defa denedim , birşey tutamadım , çok üstüne gitmedim . Belki birşeyler , şöyle güzel bir levrek mesela , devam da edebilirdim .

Yazdığınız yazıyı okuyana kadar bu konu ile ilgili hiçbir düşüncem , kriterim yoktu . Biri bana deseydi ki hadi gel canlı balıkla avlanmaya gidelim , sanırım giderdim , aslında kendimi duyarlı bir insan olarak görürüm ama demekki o kadar da duyarlı değilmişim..

Her zaman söylemişimdir , insan her zaman her şeyi idrak edemiyor . Bazı olaylar , anlar öyle bir ışık yakar ki insanın beyninde , insan kendine inanamaz . Ben bunu daha önce nasıl kaçırmış nasıl anlamamışım diye ... Sizin yazınızı dün okuduğumda bana bu oldu . .

Felsefenizi paylaştığınız için teşekkür ederim . Bundan sonra bende aynı felsefeyi taşıyorum . Artık olaya bu gözle bakıyorum . Önce Allah , sonra doğa ve daha sonra kötü örnek olmuş olabileceğim tüm insanlar beni affetsin .

3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    arkadaşlar daha acemiyim daha yeni olduğum için moderatör özel mesaj kısıtlaması yapıyor, gönderemiyorum, güzel bir forum ortamı burası.

Son düzenleme: 16 Nisan 2011
  4. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Lütfen siteye yeni üye olan arkadaşlara bu kadar yüklenmeyelim.. Lütfen ustalardan daha fazla av raporu görelim.. ustalık emeklilik değildir.. ben sahteyle bunu tuttum geçen hafta, bu hafta canlı yemle bunu tuttum densin mesela.. gideni uğraşanı hevesliyi küstürmeyelim.. davet edelim, iğnesini bağlayalım, "balık vermeyelim, balık tutmayı öğretelim" üstadlarım...

5. Cumali

Cumali gokhan

konunun acılış tarihi 27 6 2010 9 aylık bir süre geçmiş cevaplar dün bugun yazan herhalde usta olmuştur ...

6. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    gelin misafirimiz olun bi manavgat tayız alanyaya yakınız balık var mı yok mu beraber yaşayalım :D:D yanlış anlaşılmak istemem :D

7. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    kesinlikle size katılıyorum.

8. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    Hayvan doğası gereği geziyor, canlı yemi de bulunca henüz sular soğuk olmasına ragmen, hayır dememiş aga da kaldırmış levreği. Yazdıklarınızı okudukça keyifleniyorum. Rastgele