Cormoroan'ın Black Star'ın 20 60 gr atarlısını çinekopta yemli atarım aynı zamanda yanımda spin kamış olmadığında da sahte atarım düşüncesiyle almıştım. Bu kamışın spin kullanılımını inanılmaz beğendim. Beklentimin çok çok üzerinde bir performans göstermişti. Hatta ilk spin denememden sonra bu kamışı yemlie kullanarak heba etmeme kararı vermiştim. Birkaç ay önce de aynı blackstar'ın 5-40 atarlısını döner kaşık atmak için satın aldım. Henüz denemedim ama umarım oda ağabeyi kadar başarılı işler çıkarır. Top tele fish'i kullanmadım ama av bayiinde inceledim. Yine malzeme kalitesi ile bence çok fazla öne çıkan bir kamış. İhtiyacım olmuş olsa tereddütsüz alacağıma eminim. Ama evde spin için tam 5 ayrı kamışım duruyor. Onun için de her gittiğimde kendimi tutuyorum Umarım en doğru kararı verir, en güzel avlarınızda kullanırsanız...
Evet haklısınız çünki WTD çalıştıgım su üstleri genel olarak 8 10 grm aralıgında idi bu yüzden sanırım 5 25 atarlı kamışım daha elverişli geliyordu bana suan ise bu sezon edindigim su ustu sahtelerim 15 20 grm aralıgında olanlarda var bu demektirki 10 40 ile devam etmeliyim izahınız ve ilginiz için teşekkür ederim