teşekkürler polat çinekoplar sarıkanata yakın limitte 17 cm kaba çinekop ,istavritler 13.14. cm civarında zaten çinekop dağıttı istavritleri balık yoktu denizde toplam 5 çinekop 10 istavrit
serdarım vur dalgaya bakalım ne anlatıyım kardeşim benim,, ölüyorum uykusuzluktan sabah 04:30 kimse yok sokaklarda otoparka gidene kadar köpeklerle köşe kapmaca oynadım Kardeşim benim
aklımdan geçirdim dedim Alp uykusuz kalmış kesin Hadi git uyu sen yorma kendini iyice bak yarın pazar Dinç kalkmak lazım Balıklar seni beni müjdat abiyi tüm amatörleri bekliyorlar...
Alp kardeşim tebrikler , ooohhhhh ne güzel stres atılmış yarasın Allah nasip ederse bende yarın atıcam
Alp tebrikler kardeşim,şimdi o balıkları mısır ununa batırıp bol yağda kızartmalı yanınada roka,maydanoz,soğan salatası isteğe göre buz gibi bir içecek offff of afiyet şeker olsun
Kıraça onlar Alp kıraça Tebrikler kardeşim benim Kıraçalar harika görünüyor Çok kıskandııııımmmm Onlar çinekop değil, istavrit de değil işte kıraça
Ersin bende açım hemde kurt gibi,ama bu pırıltılı balıklarda anca öyle yenir be kardeşim çıtır çıtır kızartmalı kokulu kokulu olsun diye offf of
abi tebrikler uykunu iyi al.pazar sabahıda gitceksin sen çünkü insan duramazzzzz yerinde.hele hele bu pişirme tariflerinden sonra