sağolasın kardeşim teşekkür ederim 11tl ye aldığımı hatırlıyorum sanki,25liği 10tl dün aldım bu yeni makinaya bozulan olursa hedef samsun sağolasın kardeşim teşekkür ederim evet birde v sistem var o 3mt, kamışın boyu uzadıkca sapıda uzuyor 6 7cm fark oluyor bir küçüğüne göre,dün 240 ile 270 i karşılaştırdım,270 in sapı sorun çıkarmadı,3mt olan sapı sağ tarafıma takılıyor koltuğumun altına alırken 3mt sapı kısa olan var onu çok beğenerek kullanıyorum, galiba v sistem i elden çıkaracağım bu gün yeni takımları test ettim, kamış zaten belli:thumb: makinaya gelince.... arkadaşlar ben bu güne kadar hangi spin makinama misinayı full sarıp mekanın yoluna düştüysem,illaki karışır,hele hele wtd yaparsan kesin karışır, dün bu makinaya misina sarıldı,sabahda merada denendi,günün %95 ini wtd çalıştım,hiç karışma olmadı,üstelik misina full dolu ve daha dün sarıldı ava çıkmadan 2gün önce sarılsa misina kafaya daha iyi alışır,,buna rağmen... şu yönde hemfikirim, bu makinanın kafası sığ,diğerleri gibi derin deyil,ve 40lık kafa olunca,misinayı daha derli toplu sarıyor wtd çalışırken,, normal sahtelerde nadiren karışma oluşuyor, diğer bir güzelliği,sığ kafa olduğundan atışlarda mesafeler uzadı:thumb: misina kendi boşalıyormrsparkle 50 60gram ağırlık farkı vardı eski takıma göre,bileğim hemen fark etti,alışırız devamlı atçek yaptıkdan sonra 40lık sığ kafa almakla iyi etmişim:thumb: onca zaman dır atçek yapıyorum bu gün rekor kırdım full dolu misina karışmadı aman nazaran değmesinmrsparkle herkese rasgele
Kadir hocam be, örgü misinaları tecrübe ettinmi hiç? İllaki etmişsindir. Ben kesinlikle senin kadar tecrübeli olmasamda örgü misinayı daha rahat kullanıyorum ve daha verimli gibi geliyor. Hem atış mesafesi hemde esnek olmadığı için wtd açısından. Rastgelsin...
ben kullandım,geçen yıl 5 6 makara heder ettim,monoya geçtim kafam rahat şimdi,wtd de düğüm oluştumu al başına belayı,monoda oluşsa bile örgüye nazaran daha seri açabiliyorum dolaşmayı, yinede 2 makara var,bir ara onları kullanacağım,çürümesinler örgü kullanınca ucuna ek mono misina bağlamak gerek avcılığı açısından, durum böyle iken varsın 2mt geriside mono olsun misina ortadan kopmazki geçen yıl ne çektim ben atçeke mi gidiyorum yoksa düğüm açmayamı bilemedim arkdaşın biri aynen böyle espiri yaparak dalga geçmişti bir u dönüşü yaptım monoya kafam rahat,şimdi dahadabi rahatladı
Kadir güle güle kullan. Vallahi eğer bu işin ticaretini yapan biri olsaydım senin evinin karşısına açardım dükkanı.
araştırmacı kişiliğime söz dinletemiyorum bir türlü havalı tüfek hobisinde takılırkende böyle idim bilmem elimden kaç tana tüfek geçti,+ekipmanlar,,hepsini sattım balığa adadım kendimi bunca malzemeyi kullanıyorsak,kullanmak isteyip de araştırma yapanlara bir yardımımız dokunuyordur herhalde teşekkür ederim Kerem kardeşim sağolasın
Kadirin havalı tüfek hobisinde yaptıklarına ben şahidim.:thumb: Yaptığı işin hakkını veremeden bırakmıyor maşaallah. 10mt den topluiğne, 300 mt den soda şişesi vuran başka tanıdık görmedim. Şimdide kendine levrekleri hedef yaptı Allah balıkların yardımcısı olsun.