Asobder-afyonkarahisar Sportif Olta Balikçiliği Derneği

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Arkadaşlar 08/08/2008 tarihi itibariyle resmi makamlara müracaatımızın yapıldığı ve 28/08/2008 tarih itibariyle resmen kurularak kayıtlara geçen derneğimize üye kayıtları başlamıştır.

Üyelik için;
    a-) 2 adet vesikalık fotoğraf
    b-) kimlik fotokopisi ile derneğimizin Afyonkarahisar merkez Bozcalar işhanı Kat2 No 93 adresine müracaat edilmesi gerekmektedir.

Derneğimizin tüm alandaki faaliyetlerinden hak sahibi olarak yararlanabilecek olan üyelerimizin üye kayıt işlemlerinde Afyonkarahisarda ikamet etmeleri zorunluluğu aranmamaktadır.

Üyelik kayıt işlemleri için ilk sefere mahsus olarak 80ytl giriş aidatı + 120ytl yıllık aidat olmak üzere 200ytl tahsil edilecek olup bu rakam talep karşısında 6'şar aylık dönemlerde ödenmek koşulu ile 2 eşit taksite bölünebilecektir.

Derneğimizin üyelerine sunulması planlanan hizmetler şimdilik;

1- İlk etapta olta balıkçılığına tahsis edeceğimiz bir kaç göleti mahhali idareden belirli bir bedel mukabilinde kiralamak/satın almak şartıyla çevresinde hem sportif amaçlı balık avcılığı hemde aileler için bir piknik alanı düzenlemesi yapılarak hizmete sunmak,

2- Sezon açılışlarında,ortasında ve sezon kapanışlarında sportif amaçlı yarışma vb. organizasyonları düzenlemek,

3- Tüm sezon boyunca dernekçe araç/araçlar kiralanarak muhtelif zamanlarda farklı bölgelerde av günü/günleri düzenlemek,

4- Sezon başlangıcı ve içinde üyelerimize maaliyetine muhtelif olta malzemelerini temin edip sunmak,

5- Koruma Kontrol Gen.Müd.lüğünce ve Tarım Orman Bakanlığınca yayımlanan Sirküler çerçevesinde avlanmayla ilgili eğitici seminerler vererek bilinçli şekilde sürdürülebilir ve ekolojik sisteme destekçi bir avcılığın devamlılığını sağlamak,

6- Uygun görülen yerde bir balık üretim tesisi oluşturmak koşulu ile öncelikle derneğimize ait avlaklarda sonrası diğer baraj ve göletlerde resmi birimlerinde onayını alarak balık popülasyonuna destek olmak.

Evet arkadaşlar şimdilik yukarıda belirttiğim uygulamalarla yola çıkacağız daha sonrası kısmetse üyelerimizin çoğalmaları ve destekleriyle daha farklı ve şu an için düşüncede olan projelerimizi hayata geçirmeyi düşünüyorum.
    Baştanda belirttiğim üzere Üyelik için illa Afyonkarahisar ilinde ikamet edilmesi gerekmiyor, Tüm Sportif Olta Balıkçılığına gönül vermiş arkadaşlarımızı bekliyorum.
    Rast gele...

2. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    güzel bir işe soyunmuş olmanızdan dolayı sizi tebrik ederim. umarım emel ve amellerinize ulaşır ve başarılı olursunuz. rasgele

3. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Rıfat hocam teşekkür ederim sizide beklerim,
    Rast gele...

4. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    İsim: GÖKHAN
    Mesajlar: 17 ben geçen sene üniversiteyi bitirdim bu sene dernek kuruldu afyonda
    bu arada afyonu çok özledim. 4 senem geçti afyonda ve inanılmaz güzeldi. ikinci bir memleketim oldu benim için. afyona, nefes aldığım her noktasına binlerce selam...
    kan grubu: A rh (-)

5. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    Abicim tekrar hayırlı uğurlu olsun.:)

6. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Mehmet abi, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sizler gibi bilinçli ve doğa sevgisini üst boyutlarda yaşayan Sportif Balık Avcılığına gönül vermiş abilerimiz olduğu sürece geleceğimize aktaracağımız balık neslinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Diliyorum ki ülke genelinde bu tür dernekler artarak, bilinçli ve kontrollü avcılığın gelişmesine ve ilerlemesine katkı sağlar. Yeniden hayırlı olsun der almış olduğunuz sorumluluklarda ve görevinizde kolaylıklar dilerim.

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunuzu açık etsin.

8. KingFish_Lüfer

KingFish_Lüfer

Favori Kamış:
    bir igne yeteri kadar misina olsun yeter gerisini ben hallederim
    En İyi Avı:
    en büyük balıgımı hatırlamıyorum ama varsa deniz kızı yakalamak isterim
    abi öncelikle hayırlı olsun.yakında gelyorum bende afyona misafir balıkçı kabul adiyormusunuz.:) :)

9. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize bir yola çıktık inşallah devamı gelir sağ olun;
    Rast gele...

10. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    Elektirk borusundan külah atar (dürbünlü)
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Bu güzel sosyal sorumluluğu yerine getirdiğin için sırtlandığın için öncellike sana teşekkürü bir borç bilirim Mehmet abi.Bu güzel organizasyon yapısı içerisinde yer almayı arzu ettiğimi belirtmek istiyorum .İnşaallah bilinçli olta balıkçılığı yolunda hep beraber ileleyeceğiz.Yolumuz açık olsun..Saygılarımla

11. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Hocam her şey tamam en kısa zamanda bekliyorum,

Serdar kardeşim sağ ol var ol her zaman beklerim,

Sevil hanım sizide özellikle ilk bayan üyemiz olarak aramızda görmek mutluluk verir bize:)

Tabiki neden olmasın önce misafirimiz sonrası üyemiz olarak her zaman kapımız açık;)

Teşekkür ederim bu yolda tabiki birlikte yürüyeceğiz Ufuk'çuğum 7 kişilik kurucu üyelerden sonraki ilk (8'inci) sıra senin söz verdiğim gibi;) bekliyorum:D Sonrası Vural hocam ve Bumin Hocam var sırada:D :D
    Rast gele...

Son düzenleme: 23 Eylül 2008
  12. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Üyelerimiz il içi ve dışından taleplerle hızla artıyor ilgilerinize teşekkür ediyor diğer arkadaşlarımızıda ASOBDER çatısı altında birleşmeye davet ediyorum,
    Rast gele...

13. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda ziyaretinize gelecem.

14. werter

werter HAKAN AKÇAY

Dernek şu Anda Ne Alemde Epeyce Zamandir Forum Güncellenmemiş Bende üye Olmak Istiyorum Bizzat Derneğede Geleceğim Ancak Buradan Da Bilgilendirirseniz Sevinirim

15. carphunters

carphunters sebahtin

Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub
    Hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunuzu açık etsin.