Asos - Sokakağzı

Konu, 'Bölgeler' kısmında gny tarafından paylaşıldı.

1. gny

gny Nurettin Yücel

En İyi Avı:
    3.5 Kilo Mercan
    Herkeze iyi geceler ;
    Eğer Asos ve çevre koylar hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ? Karadan ve tekne ile nerelerde neler avlayabiliriz ? Kadırga koyunun altında koyunevin den denize doğru sallandığınızda karşınıza deniz ve doğanın birleştiği en bakir koylardan birisi çıkar. Burası sokakağzı'dır. Daha önce bu meralarda avlanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27728

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Nurettin
    Ben zaten orada yaşıyorum.Ne zaman geleceksen haber ver yardımcı olurum.
    Sevgiler

3. ferhatgunay

ferhatgunay Ferhat

Favori Makine:
    Shimano Stella 10000,8000,4000
    Gerekli bütün bilgiyi Vedat agabimizden alıcaksın:) Ben olsam Vedat Ustamızı bir an olsun yalnız bırakmam:) Benden sana tavsiye sevgili Nurettin;)

4. gny

gny Nurettin Yücel

En İyi Avı:
    3.5 Kilo Mercan
    :) Sanırım bu büyük bir şans. Böyle bir ustadan yardım almak bir şeyler kapmak sanırım kimseye nasip olmaz. İsmail Soylu Abimin ufak bir sitemi olmuş bana karşı ona gerekli açıklamayı yaptım. Birazda kırıldım tanımadan benim gibi bir deniz aşığını yorum yapması üzdü. Dilerim güzel bir hafta geçiririz. Ustam detayları mesajımda ilettim. Görüşmek dileği ile...

5. berkayonder

berkayonder onder

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    EŞKİNA (PROFİLDEKİ)
    asos güzel bir yer tavsiye ederim..ama zemini taşlık yanında önceden hazırlanmış takım götürmeni tavsiye ederim

6. gny

gny Nurettin Yücel

En İyi Avı:
    3.5 Kilo Mercan
    Salonum Takım imalathanesi gibi Ustamdan haber bekliyorum ona göre hazırlayıp yola çıkıcam. Aman ha sakın ola denizi kurutucam sanmayım sizinde eşiniz benimki gibi sakar olursa ve 2 de 1 takımı bırakıp onun takımı ile uğraşacak olsanız hazırlıklı gidersiniz :)

7. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Merhabalar, yaklaşık 10 gün önce Asos'a uğramıştım. Her kıyı kentinde olduğu gibi burada da bol bol kefal olduğunu gördüm (su üstündeki ekmeğe saldırıyorlardı), kefalin yanında isparoz ve karagözün suya batan ekmeğe vurduğunu gördüm bilginize..

8. gny

gny Nurettin Yücel

En İyi Avı:
    3.5 Kilo Mercan
    Yazmak ancak nasip oldu. Öncelikle Vedat Ustaya ve değerli eşine kendim ve eşim adına çok teşekkür ediyorum. Bizleri Ağırladılar misafir ettiler. Balık konusuna gelince gerek hava gerekse başka nedenlerden ötürü su üzerinde balık tutmak nasip olmadı. Karadan büyük çabalarla Çupra , Karagöz , Kalamar ( Rapalaya Denk geldi :) Bol isparya ve Yılan Balığı Geldi. Umarım tekrar bir arada oluruz. Sazan sezonu açıldı bu pazar bir kaç göleti ziyaret etme vaktıidir :)