Herkeze iyi geceler ; Eğer Asos ve çevre koylar hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ? Karadan ve tekne ile nerelerde neler avlayabiliriz ? Kadırga koyunun altında koyunevin den denize doğru sallandığınızda karşınıza deniz ve doğanın birleştiği en bakir koylardan birisi çıkar. Burası sokakağzı'dır. Daha önce bu meralarda avlanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27728
Gerekli bütün bilgiyi Vedat agabimizden alıcaksın Ben olsam Vedat Ustamızı bir an olsun yalnız bırakmam Benden sana tavsiye sevgili Nurettin
Sanırım bu büyük bir şans. Böyle bir ustadan yardım almak bir şeyler kapmak sanırım kimseye nasip olmaz. İsmail Soylu Abimin ufak bir sitemi olmuş bana karşı ona gerekli açıklamayı yaptım. Birazda kırıldım tanımadan benim gibi bir deniz aşığını yorum yapması üzdü. Dilerim güzel bir hafta geçiririz. Ustam detayları mesajımda ilettim. Görüşmek dileği ile...
asos güzel bir yer tavsiye ederim..ama zemini taşlık yanında önceden hazırlanmış takım götürmeni tavsiye ederim
Salonum Takım imalathanesi gibi Ustamdan haber bekliyorum ona göre hazırlayıp yola çıkıcam. Aman ha sakın ola denizi kurutucam sanmayım sizinde eşiniz benimki gibi sakar olursa ve 2 de 1 takımı bırakıp onun takımı ile uğraşacak olsanız hazırlıklı gidersiniz
Merhabalar, yaklaşık 10 gün önce Asos'a uğramıştım. Her kıyı kentinde olduğu gibi burada da bol bol kefal olduğunu gördüm (su üstündeki ekmeğe saldırıyorlardı), kefalin yanında isparoz ve karagözün suya batan ekmeğe vurduğunu gördüm bilginize..
Yazmak ancak nasip oldu. Öncelikle Vedat Ustaya ve değerli eşine kendim ve eşim adına çok teşekkür ediyorum. Bizleri Ağırladılar misafir ettiler. Balık konusuna gelince gerek hava gerekse başka nedenlerden ötürü su üzerinde balık tutmak nasip olmadı. Karadan büyük çabalarla Çupra , Karagöz , Kalamar ( Rapalaya Denk geldi Bol isparya ve Yılan Balığı Geldi. Umarım tekrar bir arada oluruz. Sazan sezonu açıldı bu pazar bir kaç göleti ziyaret etme vaktıidir