Arkadaşlar merhaba. Sitede ilk günüm ama yinede anlatmadan edemeyeceğim. Tam bir haftadır planladığımız hafta sonu avı için beş arkadaş (iki Balıkçı-Üç Muhabbetçi) cumartesi günü avlanacağımız yer olan asos'a doğru yola çıktık asos civarında bulunan terace Otelin alt tarafında oltalarımızı suya bıraktık. Yanımızda yem olarak tuzlanmış sardalya, sülüne(tuzlanmış ve canlı) ve mamun bol miktarda var. Tabi bütün hafta plan yapınca yem durumu sağlam oluyor. İlk on dakika içinde 250 gr lık bir mırmır sonra bekle bakalım bekle....Yiyecek ve bira bol ama başka balık yok.. Atladık tekrar arabaya ver elini asos baktık balıktan çok balıkçı. Tutan yok. Dedik biz en iyisi sivriceye gidelim gittikte. Hava süper ama orda da bişey yok. Diyeceğim o ki bol bol temiz hava dan başka bişey yok arkadaşlar. Acaba diyorum benim geldiğimi haber alan balıklar kaçıyor olabilirlermi. Birde bizim buralarda iyi av veren avlak bilen varsa ne olur haber versin hepinize selamlar...
forma hoşgeldin ahmet temiz havayıda balık avının bi yarısı gibi hesaplıyorum bende her zaman oda saglıgımız için iyi bi kar rastgele
Aynen öyle ben nerdeyse ömrümü tükettim orda balık için yok 0 boş gelip boş gidiyorum hem ..öle kayda değer hiçbir şey tutamadım.. tutanıda göremedim
ben tutanı gördüm hemde en az 2,5-3 kilo vardı çipuralar ben tutmadım ama tutulmasını naklen izledim ben sadece 1-2 levrek birde karagöz aldım oradan
Yalan yok öyle bir şey gözümle görmem lazım bende aynen 1-2 levrek, uskumru ve zarganadan başka bir şey tutamıyorum...
Ayda 1 levrek demek ki, bizim burası (Antalya) için harika bir ortalama. Bakma ben levrek dedin diye takıldım. yoksa haklısın yani 3 ayda 3 balık için takım açmaya değmez.
haklısın haklı olabilirsin cihangir abi aslına bakarsan bizde balığa çıkabileceğimiz bir tekneci aramaya başladık bile teşekkürler