Daha yumuşak demişsin. Bende discovery önermiştim taaa konunun en başında. Aynı kalitede ancak daha yumuşak bi modeldir. Bende ultra FC ve discovery var. Ultrayı takım yaparken kullanıyorum. Böylece takımın köstekleri karışmıyor daha ayrık duruyor takım daha düzgün duruyor anlayacağın. Discovery ise makinemde sarılı. Atışlarda daha dengeli boşalıyor ve gam sorunu daha az oluyor. Trabucco softda iyidir. Kullanmadım ama bende misina markalarını didik didik etmiştim alacağımda. Angel kiss süper soft da bunlar kadar olmasada önerilenler arasında. Daha ekonomiklerini istersen sufix siege var. Oldukça yumuşak güzel bi ürün. 25liğini kullanıyorum. Şahsen memnunum. 2 kilo altını uygun kalama ayarıyla rahatlıkla çekersin diye tahmin ediyorum 25liğiyle bile. Sufix XL ın 600 metrelikleri var 9 tl civarı köstek yapmak istersen çok ideal. Hem sağlam hem ucuz. Sert bi misina köstek için öneriyorum onu.
valla ben ilk başlarda dayanıklılığından dolayı sürekli asso yanlısıydım .fakat zamanla assonun oldukça gam yaptığını gördüm.onun için makinaya sarma taraftarı değilim ama beden ve kösteklerde kullanmak için tavsiye ederim.