Tekrar tebrikler sanırım birde resimde çok net olmasada dülger balığı var keşke o güzel balığı tekneye çektikten sonra resimleseydiniz güzel görüntü çıkardı .
Bulundu. MUFİ ( Muvaffak Amcam ) konuya el attı ve Balığın türünü söyledi. http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=397169&postcount=452
Av icin tebrikler... Garip baliga gelincik diyorlar ama ben tatli su baligina benzettim. Civarda gol ya da irmak falan varsa ordan kacip gelmis olmasin
. Tatlı Su balığının Tuzlu Suda yaşayacağını Es keza yaşadı ise de bu kadar derine inip tekne ile avlanacağını zannetmiyorum. En sağlıklı cevabı KARAYEL ustamız verecektir. _______________________________________________ Beklenen Cevap gelmiştir Yakup Hocamızada teşekkürler
Süper o zaman ben bir buğulama yaparım bu balıktan Tarkan sağolsun bana dün akşam çok güzel ahtapot tarifileri verdi. Kendimden de bir şeyler katıp, güzel olur ise burada yayınlarım artık
Sabah saat 5:30'da heyecan yaptım sanırım Hırsızlı takıma istavrit taktım. Balık yemi alınca başladım çekmeye.. Önce sola çekti sonra sağa çok güçlü bir şekilde asıldı bende boşluk vermeden çekmeme rağmen bir daha sola attı kendini ve kıyıya 2-3 metre kala nasıl kaçtı anlayamadım? Ama diğer kıbrısa 1 tane güzel Lüfer yakalandı bu çok daha büyük birşeydi zira beni çok zorladı ama kaçtı