Merhabalar arkadaşlar pazar günü balık planı yapmış olmamam rağmen sabah kalkıp yağmuru görünce geri uyudum . Akşam üzeri açan güneşle yollar çamur olduğunu düşünerek şehir içinedeki avlağa gitmeye karar verdim . Yaklaşık 3 saat at-çek yapamama ragmen herhangi bir vurus dahi olmadi en son hava karariken kasık ve slikon kombinasyonlu sahte tam sudan cikarken alttan gelen yaklasık 50 cm lik bir sudak gordum slikon ısırdı hafif bir tasma yapayım derken balık kuyruktan daldigi için dondu ve geri dibe dalı daha sonra yarım saat kadar bir umutla aynı bolgeye attim ama sonuc cikmadi . Bu seneki ilk sudağı yakalayamasamda oltanın hemen ucunda gormek bile istahimi epey acti ve bununla birlikte sabah işten once ayni yere gittim ve 1 saatlik at cek sonunda yine benim için rekor olacak 33cmlik Levrek yakaladım daha sonra baslayan yagmur ile avi sonlandirdim . Bu günlerde ayın olmayisi ve havaların ısınması güzel seylere isaret ediyor inşallah sudağı tekrar raporlarıma ekleyecegim . Sağlıcakla kalın . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Vengance 240 MH Makina : DAM Quick AT Premium Misina : 0.18 Savage Gear ip misine Stil : Spining Sahte : Beyaz Slikon Hava Durumu : Açık , Rüzgar yok , 20 Derece Saat : 05.40 - 07.00 Tarih : 10 Haziran 2013 Yakalanan Balık : Tatlısu Levreği 33 cm Fotolar :
Tebrikler Şenol. Güzel tam boyunda bir levrek. Bir dahaki raporunda sudak'ı da görmek isteriz netekim. Bende birazdan sudak avına çıkacam İnşallah. Dua ette senatörlerle döneyim.
Eyvallah inşallah Guzel trofeler yakalarsiniz , gece bende gitmeyi düşünüyorum tekrar bakalim gördüğüm o Sudak hala orada beni bekliyor biliyorum :-D
Tebrikler Şenol, Güzel perch yakalamışsın. Ben sudak ve perch için sürü halinde olur diye biliyorum yani bir tane alırsan bilki sürü vardır sonrası gelir (en azından bana hep öyle oldu) ama senin avlak şehir içinde olduğundan mıdır hep birer tane (az ve öz) veriyor.
Teşekkürler . Daha güzelleri senin olsun Eyvallah . Sagol Ümit abi aslına bakarsak bende bir balık alınca fazla ısrarcı olmuyorum seninde dediğin gibi az ve öz alıyorum gidiyorum . Ama sürü işine gelince oda biraz garip ama sanırım burada sürü halinde gezmiyorlar idk .
Şenol, bu sene levrekle başladın, devam ediyor. Boy olarak çok çok güzel bir levrek. Ankara'da bunların en büyüğü 20 cm denk geliyor Darısı gönlünde ki sudaklarla gelsin. Rastele...
Fatih sudağı oltanın ucunda gördüm ama ısırdı ama alamadım inşallah yakında gelecek oda . Levrekte bir garip daha once hic bu kadar buyuk levrek yakalamadım bende burada ama nasip iste . Sudak istedikce levrek cıkıyor mrsparkle . Sana da rastegele görüşürüz . Eyvallah .