Bugün işten sonra şehir içindeki nehirde takımların pası açılsın dedim . Çağırdığım bazı arkadaşlar havalarında olmadığı için gelmediler bende tek başıma gittim . Hava açık ve güneşliydi ama daha sonra yavaş yavaş kapandı rüzgarda dindi meppsler slikonlar yüzdür yüzdür özlemişim olta sallamayı diyordum . 1 saat sonra filan baktım ki kıyıya yakın bir darbe gibi bir şey oldu taktık dedim sonra baktım geri vuruyor . Tamam sudak bu dedim kenara doğru gitmeye başladığımda çok sert vurmaya başladı dipte olduğu için görülmedi sonra bir an çıkınca turna olduğu gördüm üst çeneden takılmıştı işin ilginçi 4 yıl önce bir turna yakalamıştım aynı yerde onda da çelik tel yoktu yine tesadüf eseri yutmamıştı misina da bayağı bir inceydi debriyajı gevşetip kenara götürdüm oradan da misinanın gücüne güvenerek dibinden tutup kıyıya attım. Telefonumun şarjı bittiğinden dolayı başka birisine çektirip fotolari whatsapp dan aldım kalitesi pek iyi değil ama idare eder umarım . Turna ölçümde 60 cm , tartıda 1.5 kg geldi Turnayı kandıran sahtede mepps döner kaşık limon renkli 4 numara . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio CX 240 Medium Light Makina : Shimano Exage 3000SRC Misina : 0.26 Spro Mono Stil : Spining Sahte : Mister Twister Slikon , Mepps Döner Kaşık Hava Durumu : Hava Parçalı Bulutlu Saat : 21.00 - 22.00 Tarih : 26 Mayıs 2015 Hedef Balıklar : Turna , Sudak , Levrek Resimler : Umarım sizin için aydınlatıcı olur biraz idk .
Nicesi gönlünce olsun gubani, güzel av olmuş. Saat 21.00-22:00 bizim buralarda havanın iyiden iyiye karardığı zamanlara denk geliyor. Oralarda bu durum nasıl oluyor da oluyor?
Sağol inan İnşallah bu sene rekorumu geliştiririm çok su var ama herşey şansa bağlı . Teşekkürler . Galatasaraylıyım o bakımdan Şampiyon yazdım formam görünmemiş montdan dolayı sabah işe forma ile gitmiştim arkadaşları kızdırmak için Sağol abi daha iyileri senin olsun . Günler çok uzuyor abi burada yazdın Haziran gibi saat 23.00 'e kadar aydınlık oluyor . Herhalde dünyada ki konumu ile alakalı buranın . Sağol roy sezonu açmış bulundum farkında olmadan umarım güzel bir yıl olur herkes için . reeling
Sağol Fatih , aslında şehir dışında ki avlaklara gitmek istiyorum da burada yazın başında karlar bir anda eridi her yer sular altında kaldı üstüne birde günlerdir yağmur yağdı suların çekilmesini bekliyorum ondan sonra inşallah trofe bir av olacak reeling .