Merhaba arkadaşlar uzun zamandır buralarda yoktum yazın gelmesiyle balık için denemelerimde başlamıştı bir kaç gündür havaların ısınmasıyla beraber umutlarım da arttı bugün yine işten çıktıktan sonra şehir içinde geçen yıldan farklı bir konumda muhtelif döner kaşık ve slikonlar ile denemeler yaptım ve akşam üzeri günes batarken şu ana kadar hiç yakalmadığım kadar büyük bir Levreği Blue Fox Bakır renkli ve kırmızı benekli döner kaşıkla kandırabildim . Umarım devamıda gelir havalara orantılı olarak ısındıkça su . Herkese rastgele reeling . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Vengance 240 MH Makina : DAM Quick AT Premium Misina : 0.24 Çin malı Stil : Spining Sahte : Blue Fox 4 Numara Döner Kaşık Hava Durumu : Açık , Rüzgar yok , 29 Derece Saat : 18.00 - 19.50 Tarih : 29 Mayıs 2013 Yakalanan Balık : Tatlısu Levreği 30 cm Fotolar :
Selam Şenol uzun zamandır göremiyordum seni forumda umarım iyisindir... Perch maşallah sanırım tutulabilecek en güzel boylarda denk gelmiş. Sudaki çabası ve atraksiyonları bir çok balığa taş çıkaracak kadar güzel bir hayvan... Tek ama iri avlarının devamını dilerim...
Sagol Fatih iyiyim çok şükür bir problem yok , sende iyisindir umarım . Hayırdır askere mi gidiyorsun yoksa geliyorsun ? Evet bende ilk defa böyle bir perch yakaladım . Sudak diye düsündüm ama nasipte Sudak çıkmadı . Havalar ilk defa bu hafta başı ısındı hep soğuktu umarım bozmazda Sudaklada tanışırım .
Bende iyiyim çok şükür. Askerliği sezon kapalıyken aradan çıkardık... Geçen hafta geldim, daha bende elime olta alamadım. Kısmet olursa bu hafta sonu kalabalık bir organizasyonla turnayla açılış yapacağız. Senin sudak işini de tanışma değilde hasret gidermek diyelim. Malum geçen seneleri hatırlıyoruz... O tanışmak bir türlü bana kısmet olmadı... Güzel raporlarını bekliyorum rastgelsin...
Tebrikler Şenol kardeşim. Ne de güzel yahu bu balık. Çoğu arkadaşım beğenmez tatlı su levreğini ama ben çok yakışıklı bulurum