Akşam işten sonra yeni mekanlar aramak için açıldım sahaya ve daha önce sudan kapalı bir yoldan gidip çok güzel yarım ada şeklinde piknik alanı buldum . Spin takımla ile çok denedim vuruş olmayınca bende keyfime bakayım dedim madem geldim kömürü ateşleyip senin ilk patlıcan ve biber közlemesini yapıp şamandıralı takım ile karas ve levrek tutmaya başladım . Arada bir şamandıraya göz atıp biber ve patlıcanlari hazırlayıp tuzlayıp bir güzel yedim ara ara vuruşlar oluyordu Biraz balık tutup kovada inceleyip daha sonra geldikleri yere gönderdim ve çöplerimi toplayarak ateşi söndürüp dönüşe geçtim , yanlız ama keyifli bir akşam oldu . Bu arada ownerin mavi renkli bir iğnesini kullandım 8 Numara çok keskinmiş gerçektende balıklar bazen kendi kendine bile takılıp kaldı Herkese bol keyifli ve güzel avlar reeling https://www.youtube.com/watch?v=jVPW8LxiMpA&feature=youtu.be
Biber közlemesi deyince ben de sandım ki çarliston (sivri) biberdir. İlahi Şenol dolmalık biberin közlenmişini ilk kez gördüm sayende. Ama lezzetli bir şey oluyorsa denemek isterim tabi. O besili karaslar (israil sazanı) az buz heyecan yaşatmazlar insana. İnce takımla keyifli avcılık olacağını tahmin ediyorum. Bizim Tortum gölündekiler hariç, uyuzlukta zirve yapmış karazları düşününce balık aktivitesi adına güzel bir gün olduğunu varsayabiliriz sanırım. mrsparkle
Nuri ağabey burada öyle sivri biberi nereden bulucan bulsan bile tane ile satarlar sana güzel bir fiyata bizde elimize ne geçerse onu közlüyoruz . Bakalım saksılara diktik sivri biberi Allah verirse inşallah olacak o zaman sivri biberide közleyeceğim