Astana Kazakistan - Sudak ve Levrek Avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Senol_Temur tarafından paylaşıldı.

1. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Akşam işten biraz erken çıkıp stres atmak için şehir içindeki nehire gittim yine 2 saatlik bir uğraşta ara ara ufak tefek vuruşlar hissettim ama bir sonuç alamadım güneşin batmaya başlaması ve küçük balıkların levrek ve sudaklardan kaçarak su üstünde zıplamalarından artık daha da hassas bir şekilde at çeke devam ettim ve oltamdaki hafif bir vuruşu sert bir şekilde tasmaladım ve küçük bir levrek geldi :) .

Bu ufaklığı gönderdikten sonra devam yine olacak diyerekten turna yada sudak için umutluydum ve aradan geçen yarım saat sonunda sivrisineklerin beni canımdan bezdirip kaçırmak için uğraştıklarını düşündüğüm anda yine küçük bir vuruşu farkeder etmez tasmayı attım ve kamışın esnekliği ile zıplatarak karaya aldım hava karardığından göremedim tam ama yakından bakınca sudak olduğunu anladım . T-shirtüm de çok güzeldir :p .

Sivrisineklerin bana resmen savaş açması ile beyaz bayrağı göndere çekerek teslim oldum eşyalarımı toplayıp evin yolunu tuttum :) . Sivrisineğe çözüm bulmazsam yakında alabalık gibi dolanmaya başlayacağım ortalarda :D .

2. Satocan58

Satocan58 Sadik Günes

Favori Kamış:
    Silverman Silver Flash Power Wave Boat
    Favori Makine:
    Balzer RSL 630
    En İyi Avı:
    13 yasinda 10 kilo Sazan..
    gardas masallah güzel yere düsmüssün. benimde atyrau da bi arkadasim var. nehirde varmis sanirim yakinlarda ama onun balikla pek alakasi yok. isi gücü köpek..ordaki meshur alabai larla ugrasiyor. hatta takim elbiseyle arada köpeklerin mamasini verip toplantiya giriyor, o toplanti bitince cikip köpek ciftlestirip baska toplantiya.)))

seneye kesin dönüs planliyorum türkiyeye. istedigim gibi olmazsa birde kazakistana dogru gidiyim diyom. belki birgün beraber avlaniriz...

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Atrau da güzel yerler olduğunu duydum ama bilmiyorum nasıl bir yer buraya çok uzak Genelde petrol işiyle uğraşanlar orada oluyor benimde aram yok petrolle pek :) . Nasip ben Astana dayım bir gün gelirsen gidebiliriz güzel yerlere .

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Güzel bir av olmuş tebrikler dostum.
    Ne kadar güzel şehirin içinde avlanıyorsun ve turna, sudak, tatlısu levreği yakalayabiliyorsun herkez senin kardar şanslı değil.
    Sudak için zeminin biraz kayalık olması gerekiyor bu tatlısu levreği içinde birazda olsa geçerli öyle biyer bulursan verimin daha yüksek olucağını düşünüyorum kolay gelsin..

5. 29519

29519

Sinekler için sinkov öneriyorum. :)
    Bu arada güzel bir gece yaşamışsın umarım daha büyükleri gelir.

6. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Eywallah sagolasin .

Teşekkürler bakalım bugun eczanelere bakıcam bulurum krem yada sprey .Eğer iş olmazsa da bir yoklamaya gidicem yine akşama , yapacak bir iş olmuyor ne yapayım .Takımlarda arabanın bağajında 24 saat hazır kıta :D .