Akşam ofisteki işleri bitirdikten sonra arkadaşımla beraber biraz can sıkıntımız geçsin diye şehir içinden akan nehire gidip biraz stres atalım dedik . Saat 8.30 da avlağa gittiğimizde etrafta kimse yoktu ve keyif çıkarmak için attığımız şamandıralı dip oltasına bile hiç bir balık selam bile vermiyordu buda stresimizi atmaya yetmedi tabiki . Daha sonra ben daha yeni başladığım Spinning sistemini denemeye karar verdim hemen takımı değiştirip ilk turnamı bana getiren limon renkli spinneri taktım ve başladım at çek , Bazen birşeyleri hissettim ama ne olduğunu pek anlayamadım yosunlara mı takılıyor yoksa gerçekten balıklar mı selam veriyordu anlamayamdım hedef balığım da turna değil sudaktı çünkü aynı yerde daha önce hep sudak tutmuştuk arkadaşlarla hava karardı kararacak çok uzak olmayan bir atış yaptım yaklaşık 30 metre sonra yavaşa sarmaya başladım kıyıya bir 8 -10 metre kala bir anda bir ağırlık hissettim isterse takılıp kopsun dedim o an balık mı yosun mu anlayamadım ve asıldım oltaya baktım ağırdan geldi dedim tamam tasmaladım ve biraz daha sarınca makinayı turna göbeğini gösterdi havanın kararmış olmasından dolayı ilk anda sudak olacağını düşündüm kıyıya getirip bir anda misinaya güvenerek karaya attım ve gözlerime inanamadım desem yeridir bir turna yakalamıştım ve de hiçte küçük değildi . Arkadaş sağolsun cep telefonu ile bana video ve resim için yardım etti . Umarım devamı daha da gelir sizlerle paylaşırım insanların balık varmı dedikleri yerden küçümsenmeyecek derecede degişik balıklar da almak bir garip duygular veriyor . Eğer resim çekmesem kimsede inanmaz bana bu nehirden bu balık çıkar mı diye kesinlikle . Takım : Kamış:Shimano Vengeance 240 MH Makina :Cormaran Super Spin 4Pi Misina : Shimano 0.25 Misina Spinner : Fosfor yeşili spinner . Şimdilik bu kadar pazar günü iş olmazsa güzel bir avlağa gideceğim umarım yine sizlerle güzel bir rapor paylaşabilirim . İşte fotoğraflar ve video . Manzara da güzel çıkmış arkada . 54 cm foto biraz bulanık gibi videoda da var : Evde fotograf makinesi ile çektiğim son foto Buda video http://www.youtube.com/watch?v=iv77DJ0OK4s Herkese Rastgele ... :hungry:
Sevgili şenol bu astanayı sevdim ben yahu... şehrin içinde bir akarsu..her taraf temiz .. evlere yakın..işten çık olta at işe gitmeden olta at..al balıgı bisikletle eve dön.. hani yani çok güzelmiş..mekan
Evet aynen öyle abi yapay kanal aslında zamanla su bırakıyorlar buraya nehirden ve küçük gemilerle gezintiler yapıyor insanlar . Ben genelde canım sıkılınca spin denemek için gidiyorum dünde öyle olmuştu ki kısmetimim açıkmış . Bakalım yarın bir yere gideceğim umarım boş dönmem reeling .
Gerçekten süper görüntüler.. Düşünsenize bizde Eskişehirden porsuk çayından da böyle balıklar çıkarılsa.. İstanbul Göksu'dan.. Ankara Hatip çayından, Çubuk çayından..
Balshoy spasibo bratan . Tam o4en horosho to4na . Ty znays v Astana? Biraz yanlışlıklar var o yüzden çevirmemiş ben çevireyim size . Güzel mekan , güzel balık , tebrikler . Da kone4no hvatit mne takoi shuka ))) ona o4en krasivaya . Ty kogda budet v Astana eso raz ? esli budet pozvani mne my payedim na ribalka . Sei4as ya znayu o4en horosho mesto . Ty znays Koshi ?