Herkese merhabalar işçi bayramı tatili nedeniyle 2 günlük bir izin oldu burada bende daha yumurtlama bitmediği için gidiyim biraz olta sallayım yakalarsam geri bırakırım diyerek gecen sene kesfettigim mekanlardan birisine gittim . Baraj kapaklarını kapatmadıkları için her yer kurumus gibiydi kucuk goletler seklinde sular kalmişti . Yeni aldığım bazı sahteleri güzelce yüzdürme şansını buldum Mepss Aglia Fire Tiger yine bir sürü Turna yakaladı ama hepsi yavru denecek kadar küçüktü zarar vermeden iade ettim . Bunun haricinde insanoğlu denen yaratıkların sulara bıraktığı ağlara sahtelerim takıldı bende tam 6 tane ağı çıkardım sudan . içinde balıkların öldüğü ve sular çekildikten sonra kuşlara ve diğer canlılara tuzak şeklinde kalan . Havaların ısınmasını bekliyorum daha sonra sağlam bir ava çıkacağım inşallah Çıkardığım ağları yaktım ve bol bol rahmet okuyarak atanlara avı noktaladım . Herkese rastgele reeling
tebrikler, bu sefer video yok . herzaman ki gibi güzel bir av olmuş, raporlarını ve videolarını büyük bir zevk ile takip ediyorum. :thumb:
Teşekkürler , Inşallah yakında olacak video öyle bir avlakları kontrol etmek için gitmiştim balık kandırabileceğimide düşünmediğimden kamerayı almamıştım . Ama gördüğüm kadarıyla artık turnalar hareketlenmiş . İki kişi yaklaşık 8 -10 turnayı çıkarıp sudan geri iade ettik boyutlar 20 cm ile 35 cm kadardı hepsinin . Umarım ağlara yada yamyamlara yaklanmadan büyüyebilirler .
1 mayis oglenden sonra 1-2 saat da ben turna kovaladim. Savagear for play fire tiger ile takip ederek dibime kadar geldi 50-60cm arasi bir turna, sahteyi durdurup kaldirirken atladi. Sagli sollu sazlik ortasindaydim, kapadim kalomayi kamisla yormak icin. Sudan zipladi tamamen, bi iki kafa darbesiyle de atti sahteyi gitti. Cikartamadim sudan. Tebrik ederim guzel av yapmissin
Turnalarda aslında duraklama surelerini kısa tutup 1 sn gibi oyle devam etmek lazım cok fazla vurus aldim bende verdiğim ufak aralarda hangi sahte olursa olsun yani . Elime balık değdi bu sene evet inşallah hayırlısı ile güzel trofeler nasip olur .
Tebrikler abi yine güzel bir av olmuş. Devamını bekliyoruz Geçen sene 2 günde bir av raporu yazıyordun. Havalar biraz ısınsın İnşallah yine aynı hızla av raporlarına devam edersin Rastgele...