Herkese merhabalar bugün işten eve gelip yemeği yedikten sonra havanın serin ve rüzgarsız olması nedeniyle biraz spin denemeleri yapmaya karar verdim . Hanımı alarak arabaya atladığım gibi kendimi şehir içindeki kanalda buldum . Sonra başladım at çek yapmaya slikonlardan bir hayır görmediğim için ve şansımız zorlamak istemediğim için döner kaşıkla çalıştım daha çok . Yaklaşık 1 saatlik at-çek ten sonra küçük balıkların su üstünde dansları başladı ve beklediğim zaman dilimi başladı Sudak ve Turnalar harekete geçmişti . Bir sağa bir sola bir ortaya hiç bir vuruş dahi yokken Limon renkli Döner kaşığımı çekerken kıyıya 10 metre kala hafif bir vuruş oldu bende kamışla bir küçük tasma attım ama dedim herhalde kücük bir balıktı derken kafa darbesi gelince tasmanın oturduğu belli oldu ve sakince balığı çektim orta büyüklükte bir sudak olduğunu karanlıkta farkettim , Turna olsa zaten sudan çıktığı anki çılğınlığından anlaşılabiliyor çok rahat , Sudağı kenara kadar çekip elime aldım kepçe denen icatı bir türlü nedense almak nasip olmadı . 40 cm olduğunu tahmin ettiğim sudak tam da tahiminimdeki gibi 40 cm çıktı . Daha sonra atışlara devam ettim ama tam karanlık çöktüğü an sivrisineklerin saldırısı başlayınca bende pes ettim ve evin yolunu tuttum . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Vengance 240 MH Makina : Cormaran Super Spin 4Pi Misina : Uyduruk bişi Stil : Spining Sahte : Limon Renkli Döner Kaşık Hava Durumu : Rüzgar yok , Su durgun , Düşünk Basınç , Parçalı Bulutlu ( Yağmur Bulutları ) Saat : 22.00 ( Yerküredeki konumundan dolayı hava geç kararıyor burada ) Hava Lacivertten Siyaha çalarken . Tarih : 19 Haziran 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vmYaZyYTRRw&feature=g-upl Herkese hayırlı akşamlar 4 temmuzda Allah izin verirse Ankara'da olacağım . reeling Rastgele .
bravo senol iyi bir sudak almissin. o seni memlekete goturecek uçagin da saati gelmez kendimden biliyorum
Teşekkürler . Sağol abi ama slikon dan bir türlü sonuç alamadım hala Bizim buranın balıkları slikon yemiyor abi herhalde Teşekkürler , Valla bir türlü zaman geçmiyor bekle bekle