Merhaba arkadaşlar çok uzun süre olmadı sanırım yine bir rapor yapayım dedim sizlere . Bu sezone hızlı bir giriş yaparak tutuğum sudaklardan aldığım cesaretle evde oturmaktansa dışarıda temiz hava alıp spin çalışma isteğiyle beraber kendimi yine kanala attım . Balıkları gören herkes orada o balık var mı bende geleyim dediği için iş yerinden arkadaşı da aldım ve başladım at-çek yoklamaya suda haretlilik başlamıştı ama tık demiyordu yok bu sefer şansını zorladın sen dedim birşey olmaz ama hala içimden bir ses yılmak yok devam diyordu . Orta büyüklükteki balıklar önümde parandalar atıp geçiyor adete hadi artık diyorlardı . Saat geç olmuş hava kararınca vaktin geçtiğini düşündüğüm anda atarken nereye bile gittiğini görmediğimi döner kaşığa bir vuruş geldi ve hafif bir tasma attım sonra biraz bekledim yeniden biraz sarıp kontrol ettim va balık oturmuştu . Vuruşlardan zayıf ama sinirli bir balık olduğu belliydi köşeye kadar çekip aldım ve tahminimnde 33 ya da 34 cm dedim video da var eve gelince ölçtüm 35 cm çıktı . İşin ilginç tarafı bir anda balık mı arttı ben mi profesyonelleştim bilmiyorum idk . Keyifli bir gün oldu yine herkese bol balıklı bereketli avlar dilerim arkadaşlar . Hava karardığı için video karanlık çıkmış af buyurursunuz inşallah . http://www.youtube.com/watch?v=gafZF2yBfzc&feature=youtu.be Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Vengance 240 MH Makina : Cormaran Super Spin 4Pi Misina : Uyduruk bişi Stil : Spining Sahte : Limon Renkli Döner Kaşık ( Harpoon belki çin işi bilmiyorum ) Hava Durumu : Rüzgarsız , Su durgun , Düşünk basınç , Hava açık Saat : 21.00- 22.30 arası Tarih :22 Haziran 2012
Dediğin gibi video karanlık ortamda pek net çıkmamış ama seslerden yola çıkarak hayal gücünüde biraz zorladığında canlandırabiliyosun neler olup bittiğini Şenol kardeşim..Bol şanslar dileğiyle..
Spin çalışmak için bende gelicem Astana'ya sanırım (Neresi bilmiyorum ama bu gidişle bulacaz artık) Maaşallah diyeyim de nazar ermesin. Tek tek tutuyorsun balıkları benim de içimi hoplatıyorsun. Hafiften bir gaz geliyor Astana'lardan... Hani balık levrek olsa, yarın direk avlaktayım sabah ezanıyla beraber. Nicelerini dilerim, rastgelsin, şansınız daim olsun.
Bu sefer bayağı geç kaldı arkadaş o bakımdan karanlık oldu . Teşekkürler Eyvallah bu ara şansım açık herhalde bende anlamıyorum Levrekte var o avlakta hemde çok ama hepsi küçük çünkü buradaki yerel halk şamandırali göl oltası ile hepsini topluyor yaz kış küçük büyük ayrımı yapmadan. 1 sene müsade etseler o levrekler canavar olucak ama yok , Kullandığım döner kaşık 5 numara olduğu için levrek atlamıyor atlasa anca beni şaşırtıyorlar . Gelirsen bekleriz )) seni kendim götürürüm oraya problem değil .