Merhaba arkadaşlar uzun bir ara olmadı ama olsun yine bir rapor yazayım dedim . Uzun zamandır bana balığa gidelim diyen arkadaşım tamer beni dün aradı illa bir balığa gidelim artık yakında tatile gidicem ben diyerekten beni tavladı zaten bende dünden razı olduğum için hiç hayır diyesim gelmedi olur dedim yarın işten sonra buluşuruz mekanda iki olta sallarız beraber . Bugün mekanda buluştuk ve sallamaya başladık oltaları bayağı bir değişik tarzda yem yelpazemizden biz balık olsak neyi yerdik diyerekten hoşumuza giden slikon yada döner kaşık yada sahte balık hepsinden denedik saat 10 u geçmiştiki dedim su slikonlari deneyim biraz tam o sırada arkadaşa yaklaşıp hayıflanarak biraz ulan o kadar slikonum var dünya kadır atış yaptım daha bir balık alamadım dedim 1 sn geçmedi bir vuruş geldi hemen bir tasma sonra bir geri tepme balık oturdu . İşin ilginç tarafı bu lafım daha biter bitmez balık slikonu kaptı . Bu sayede slikonla olan aşkımda başlamış bulunuyor ))) Siftahi yaptım inşallah devami gelir kıyıya 43 cm lik bir sudak çektim , jig ignesi tam damaktan girmiş balık ağzını sımsıkı kapatmış solungaçları açıktı resimi buyutu ignenin çıktığı yeride görebilirsiniz resimde . Şimdilik bu kadar herkese iyi akşamlar , Rastgele . reeling Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Vengance 240 MH Makina : Cormaran Super Spin 4Pi Misina : İp Misina Stil : Spining Sahte : Mister Twister Beyaz Slikon Hava Durumu : Açık , Rüzgarlı , Dalgalı Su Saat : 20.00 - 23.00 Tarih : 24 Temmuz 2012 Video çok karanlık çıktığı için eklemiyorum zaten bişey anlaşılmıyor . Resimler :
iste silikon iste balik twister o silikon galiba di mi? sudak için biraz daha irisini kullaniyorlar burda. http://www.goodrig.fr/carnassier/shads/3211_achat-leurre-reins-fat-rockvibe-shad-4-10cm yukaridaki link en iyi sudak silikonlarindan biridir.
Tebrikler Şenol daha iyilerinin de geleceğinden şüphen olmasın,Beyaz Mr Twister için '' tüm zamanların sahtesi '' demiştim yanlış hatırlamıyorsam,Ben yine ısrarla geceleri Mor twister denemeni tavsiye ediyorum. Rastgelsin.
Beyaz dansöz diyorlar bu sahteye sudağın vazgeçemediği tek sahte diye bilinir.Tebrikler balıkta baya güzelmiş.
Yok bu marka degil Mister Twister markası , O slikonda iyimiş ama olsada denesem . Sagolasin valla aldim tam kızıyorken Eyvallah kardes . Sagol abi , bugün nasip olursa birisi beni küçük bir göle götürecek çok turna var diyor bakalım dogru mu slikonların hepsini denerim orada. Teşekkürler . Sagol nevzat abi . Sagolun daha iyisi oltanızdan eksik olmasın .
Maaşallah devamına rastgelsin Şenol. Ben en çok arkadaşın için sevindim. Ona denk gelmese de o heyacanı yaşaması güzel olmuştur zannedersem.
Teşekkürler evet oda bayağı sevindi tabi ama tabi bir kırgınlık var hala o kadar olta salladım bir tane yakalayamadım diyor Sağolasın aldım valla bakalım bugün bir yere gidicem buradaki kazak bir arkadaşla problem çıkmazsa işten sonra inşallah anlattığına göre turna çok var diyor ama kendim görmeden karar vermem var mı yok mu görücez artık .
güzel bir sudak almışsın tebrikler Şenol kardeş bu balığı görünce hep memleketim aklıma geliyorhihi rasgele