Merhaba arkadaşlar akşam iş çıkışı havanın güzel olmasını fırsat bilerek at-çek için şehir içindeki mekanımda biraz stress attım ve güzel bir 45 cmlik sudak aldıktan sonra avı sonlandırdım . Daha fazla yazmak isterdim ama iş yorgunlugundan kısa tutuyorum bu sefer affınıza sığınarak . Tek olduğum için videoda çekemedim .Sadece cep telefonu ile oradaki bir arkadaşın yardımı ile resim çekildim . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Vengance 240 MH Makina : Cormaran Super Spin 4Pi Misina : 0.20 Çin malı Stil : Spining Sahte : Mepps 4 Numara Hava Durumu : Açık , Rüzgar yok , Dalga yok Saat : 19.00 - 19.40 Tarih : 25 Eylül 2012
Teşekkürler , nedense 1 tane balık tutunca tamam nasibim bu diyip gidiyorum daha fazla durasım gelmiyor . Teşekkür ederim . Sağol Fatih levrek hiç görmüyorum muhtemelen sudaklar baskın çıktı kanalda levrekleri tükettiler gibi geliyor ondan hep sudak Sağol roy , inşallah sende sudak ve turnalarda kısa zaman da tanışırsın . Teşekkürler , işten sonra yapacak birşey olmadığı için en güzeli at-çek yapmak nasiptede varsa güzel oluyor .
krasota.. kardeş demek ki uzun süre kalsan avlakta 5-10 tane alacaksın bu canavardan. tebrikler, tatlı su balığı olarak lezzetini tek beğendim balıktır sudak.. kazakistandayken çok yerdim
Eyvallah Mert , aldım evet bakalım pazarı bekliyorum hava inşallah yağmaz . Benden başka yiyen olmadığı için bir tane alsam tamam yetiyor zaten . Hemde biraz stres atmış oluyorum . Sudağın kökeni rusya olduğu için sanırım buralarda çok .