at çek bırak 30.11.2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bu sefer onuda aldım yanıma ağabey:D senin için kullanacağım abi,balık tek tük gelsede:)

sağolasın teşekkür ederim:) şampiyon formundan düşmeye başladı..paso ıskalıyoridk sadece o deyil diğer sahteleride ıskalıyor son zamanlarda,dün yer fıstığını ıska geçti..önceki gün..garibim hörme yi ıska geçti,daha önceki gün şampiyon ıskaladı..bir türlü anlam veremiyorum pisikolojimi bozdu bu balıklar:D

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    3 gün geçti aradan, bilmiyorum ne yaptın?

Sakın kullanmadım deme de ne dersen de.:cool:

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    çantada duruyor abi..bir kaç kez denedim ama ortamın tadı yokidk 3 gündür havası olmasına rağmen rüzgarımız tersden esiyordu kısacası havamızı aldık:D

3gündür toplamda 15 buçuk saat atçek yapmışım..gelen iri bir zargana ve baracuda..bu günde bu videodaki ispendekden biraz daha büyüğünü tuttum...hepsini saldım suya geri tadı yok ortamın..tadı olmadığı gibi anasından doğan atçekci kesildi başımıza burda:rolleyes: bu gün 12 kişi vardı..kaç senedir bu mekanda sabahın köründe avlanırım hiç bu kadar insanı görmedim bir arada.. hepsi turna için geliyor..yakaladıklarıda turnalarda 25 cm lik turna..mekan turna yapıyor diye nam salmış bölgeye..tutacağın balığı afedersin piç ediyorlar.senin sahtenede yüz vermiyor böyle durumlarda.canım sıkıldı 400gr lık ispendeği mekandan 200mt uzakda geri bıraktım bu tiplerin silikonlarına kanmasın diye:rolleyes:nerden balık aldıysam oraya çullanıyorlar..aynı yere bıkmadan atıp atıp çekiyorlar:D ..işin bir diğer yönüde tavsiye ettiğim sahteler bir çoğunun kutusunda...

bundan sonra daha dikkatli olacağım..artık ulu orta sahte reklamı filan yapmıyacağım..kısacası abi yazılarıma top yekün kısıtlama ve düzen getireceğim raporlar dahil....bir buçuk aydır acayip gerginim..adam olta atmayı bilmiyordu ötümde geziyordu kışın gece atçekde takıldığım dönemlerde...aynı sahteleri edinmişya:D ağzım açık kaldı:rolleyes:

bizim insanımızın oltasına balık binsinde boyu filan önemli deyil..indir çantaya kovaya..tutduğu balığın kaç kiloya boya ağırlığa ulaştığını bilmiyor indir kovaya:rolleyes:

imkan olsada:) güzel bir ecnebi ülkesine yerleşip, gerile gerile balık tutsam diye düşlüyorum :rolleyes:

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Denizde turna diye bir balık yok !..
    baraküda yı turna diye adlandıranlara acayip gıcığım hihi

O mekanlar kalabalıksa senin kabahatin bilader. Anlatma olsun bitsin .
    Başarılar....

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ciddi misin bilmem ama Okan; Bilakis denizlerimizde baraküda diye bir balık yok. Deniz turnasını baraküda diye adlandıranlara da ben acayip gıcığım.:D

Mekan için uyarın haklı ve yerinde. Kadiroviç daha dikkatli olacaktır bundan kelli.:)

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Allah sana kolaylık versin. Zor durum yani ne demeli bilmemki. İnsanın gözü önünde katliam yapılması dayanılır gibi değil. Balık iade edilirken bile itinasız suya bırakılsa yüreğim burkulur, anlıyorum seni kardeşim.:eek: