at çek bırak 5700gr

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Levrek yerine bu balığı tercih ederdim abi, levrek illa ki oltaya gelir ama bu balık zor denk gelir :).

Bir sonraki raporunda trofe levrekler görürüz inşallah :).

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Kadir abi gene yakalamışsın bi balık. Hedef balık olmasa bile olsun, adrenalini yeter. İma'yı kaptırmamışsın :) Ben iznimin son günündeyim. Bırak sahteleri nerdeyse donumu bile Güzelhisar çayına kaptıracağım. :(

Zaiyata bakar mısın : Daiwa Saltiga, Maxrap fb, fayu, Ryobi Kırmızı Kafa, Pelikan Nitro 63, Daiwa Dr.Minnow'un gagası.
    Okuma Saline X Spin 2 parçalı kamışın uç taraftaki parçası (Satılıyordur İnşallah yoksa gitti kamışımmm)

Bişey tuttum mu : Sabah saat 08.00 gibi Rower 98 sahteme hamle yapan bir levrek haricinde birşey yok. Sahteye aksiyon yapayım derken hızlı çekiyorum sanırım levrek sahtenin yarım santim arkasında bir şlok yaptı ağzım açık kaldı. Kafasını gördüm, yanıma kar kalan birtek o. Birde Daiwa'yı akarsu da bırakmadan önce küçük bir vuruş aldım hepsi o.

Sahtelerin hepsini ben taktırmadım tabi, sağolsun eşimin abisi de bana yardımcı oldu :)

Maceraları uzun uzun yazcağım inşallah izin dönüşü. Birde bizim buralarda da levrek pek çıkmıyor rapalayla. Tektük alanlar var. Hergün 2 tane en verimli avlakta ortalama 20 kişi atçek yapıyor desek (5 gün boyunca - 5x20 =100 kişi, bugüne kadar atçekle 3 balık haberi aldım. 100 kişi atçek yapmış 3 kişi balık almış gibi.) Durumun vahameti ortada sanırım.

3. enginköp

enginköp engin köprülü

Volkan en sonunda çıkmıssın izne :)
    Bıraktığın sahteler için üzüldüm açıkçası.Neyse deniz anaya bazı diyetler ödüyeceksin ki oda sana karşılığında trofe levrekler versin :) Bende geçen hafta cuma gecesi orda idim.Yine bizim ekip 3 kişi sabahladık orada.Sabaha kadar onca kişi vardı ama tek bi levrek yoktu ortalıkta.sabaha doğru arada atlayan zıplayan levrekler vardı ama tutan yoktu.3 mırmır 3 kaba lidaki 6 tane mercanla döndük geri :)
    Gerçi bu hafta yağmurda yağdı ama? nasıl bi değişiklik yok galba?
    birkaç saate çayın üstünden geçicem... gene dayanamayıp inebilirim sahile :)

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Valla biz tutamadık, 2 kere sabahladık ve bana pahalıya mal olsu. :) Başkaları da tutamadı. Siz tekneyle mi çıktınız? 6 mercan kıyıdansa çok iyi.
    Biz sette çalıştık sabahlara kadar. Bizden sonra ertesi gün bir başka grup saat akşam 8.00 gibi 2 tane 700 gr'lık almış 2 tane de çekerken kaçırmışlar. Nasip işte bi gün oluyo bi gün olmuyo. Yalnız çok takılıyo rapalalar. Su az akıyor. Ben gidersem bi daha su üstüden başka birşey atmam.

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kadircim

ellerine sağlık maaşallah ne var ne yok tutuyorsun...
    daha güzel avlar beklıyorum senden
    vatozgillere fazla bulaşma kuyruklarınada dikkat et......

Sevgiler.

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolasın kardeşim eyvallah:) levreği kısmetse çekeceğiz :) peşinden koşuyoruz:D

ne yaptın sen yahuu tüm takımı haklemişsin zararın epey var:D
    sahte takıldımı misinaya 100gr lık fırdöndülü kurşun tak,asansör misali sal gitsin sahtenin yanına,aşağı yukarı oynat dur kamışı,

bende kamışın ucunu bir yıkıyayım dedim baktımki ne göreyim:eek: uç kısımdaki porselen çatlamış:mad:
    ne ara çatladın,nereye çarptım hiç farkında deyilimidk

ne yapacağım şimdiidk bu uc nasıl tamir olur hiç bilmiyorumidk

malzemeci arkadaşa anlattım tamir ederiz dedi,

ben bu teleskop kamış deyil uç sabit diyorum ana gövdeye,getir bakalım dediidk

bende remixon fantazi kamış var,halkaları pirinçden yapılma,çatlama kırılma derdi yok,

böyle porselen halkalara uyuz oluyorum,1 kamışım bu yüzden yatıyor,sadece 3 kez kullandım,3 yerinden porseleni çatladı:mad:

ben çok evvel fransız tv kanalında parçalı kamışa halka nın nasıl eklendiğini,üstüne sargı sarılıp tutkallandığını görmüştüm,

bunu türkiyede yapacak biri varmıkiidk

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın abi teşekkür ederim:) vallah ben bulaşmak istemiyorumda onlar bana musallat oluyor:rolleyes: kışın böyle bir tane daha tutmuştum,ALLAH dan o çabuk kurtulmuştu iğne tam oturmamış ona,aslında taşa takıldı diye tasma atmamıştım ona,hemen kıyıda yakalanmıştı,vatoz olduğunu görünce yüklenmedim,kış kış yapınca iğneden kurtulmuştu:D

bu yıl dahada bi sarılacağım bu atçek işine bakalım sonuç ne olacak:)

8. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    tebrik ederim abi, çok güzel bir anı ve trofe olmuş :), benim merak ettiğim kullandığın sahte dibe yakınmı gidiyor, yüzeyde gezen bir sahteye o balığın vurması imkansıza yakın gibi :)

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim eyvallah:) sahte suyun altından geliyor,fazla dalan bir tip deyil,40cm anca dalıyor,

bir seferinde sabah suyun da, sahtenin peşine takmıştım daha büyüğünü:D suyu bir kaldırışı vardı varya tam adrenalilik idi:D görünce çok hızlı kaçırmıştım sahteyi:D

yine böyle atçek yapıyorum kıyıda taşın üstünde,önümde aniden bir şapurtu kopttu ayaklarımın ucunda,yine bu balık kefali kovalıyormuş,kaptı kapamadı göremedim,nerdeyse taşın içine girecekti,su oldukça alçaktı,,

10. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrikler kadir NATGEO WİLD deki adam gibi yaşamışsın olayı:) makineyi internetten mi aldın?kaça aldın sorması ayıp:)

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın Kenan kardeş teşekkür ederim:) adrenalin süperdi dün gece:)
    makinayı burdan aldım,sanırım 65civarı idi,unuttum,yarın kamışın ucunu tamir ettireceğim,muhtemelen yedeğinide yapacağım bu makinanın ve misinanın:)

12. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    geçen kış gece bende birkaç tane bundan daha irilerini yakalamıştım.sardalye sürülerinin altında geziyorlar...oltaya takılmasın diye dua ediyorduk :).yakalnınca kuma yatması yok mu!!!amanınnnn :)

13. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Kadir adrenalin yine tavan yapmış.
    İnsan ne yakaladığını görmeyince ne heyecanla asılıyor değilmi,sonu hüsran olsada o heyecan yeter.
    Ama sahteni kaptırmadığına sevindim,bol trofeli avlar dilerim.:)

Aklımdayken sen hep misinada süper maxim mi kullanıyorsun,bana yolladığın makinede aynısımı sarılı,çok sağlam gözüktüğünden merak ettim.

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kuma yatsa can kurban:) benim yakaladığım yer kayalıkdı,sürekli kaya diplerine yatıyordu:) bu yüzden çok korktum misinayı taşa kestirecek diye.

başlarda çok heyecanlı geçmişti vallah:D iyi bir trofe öncesi sıkı sınav verdim ben ve takımlarım:) bu bana yeter:)
    geçen yıl çok para harcadım misinalara,sonunda doğru olana denk geldim,şimdi güvenim tam bu misinaya,
    hangi makinada sarılı idi,michell de ise süper maxim olmalı gri renk,

çoğu yer 9 ile 10tl arası satıyor 100mt yi,ben biraz daha hesaplı alıyorum,yarın 10lu makarasına pazarlığa gireceğim:D elimin altında dursun:)

15. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Mitcellde misina yoktu Relix de sarılı olanı sordum,ip misinanın altındaydı yeşilimsi bir rengi var.
    Neyse lazım olduğunda senden temin edeceğiz galiba,anlaşılan o dur.:p :p

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kadir abi sen de bu atçek konusunda gizli bir cevher gibisin valla. 100 gr lık kurşun göndermek sahtenin yanına akıllıca. Belki hepsini değil ama sahtelerin bir kısmını kurtarabilirdik sanırım. Neyse kulağıma küpe oldu. Söylediğin gibi tüm takımı hakladık, çoğunu da abim sağolsun. :) Gene bana kemeraltı yolları görüldü. :) Havalarda soğudu baya, bizim izin bitti, levrek sezonu başlamadı gitti :) Neyse artık kurban bayramını beklicez. Enerji Bakanı da memur cumartesi de çalışsın falan diyo :( Levrek yakalamayayım diye herkes bana karşı sanki :p Bari bir iskormoz yakala da gözümüz gönlümüz açılsın, moraller sıfır cyr
    Kamışına da üzüldüm umarım yapılır. Benim kamışın yapılacak bi tarafı yok. 2. parça komple yok. Satılmıyosa alcaz bi kamış daha. Teleskobik mi alsam diye düşünüyorum artık. idk

Rastgelsin...:)

17. Savaş Dursun

Savaş Dursun

Tebrikler, nasıl bir mücadele verdiğinizi tahmin edebiliyorum. Aynı olay geçtiğimiz kış Antalya'da benim de başıma geldi. Remixon kaşığım tam 10.5 kg'lik bir vatozun kanadına takılmıştı. 35 dk süren bir mücadelenin sonunda uçan halımı karaya almayı başarmıştım :))

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    o başka marka bir misina dostum,dolgu için sarmıştım:)

kamışın ucunu değiştirdiler kardeşim,kaliteli bir uç deyilidk hiç yokdan iyidir:)
    yakında seri avlar başlar ay sonuna doğru:D senin içinde tutarım:D

oo sizinki dahabi büyükmüş:) maşallah diyelim:) ben artık istemiyorum bu hayvanı oltamda:D güzelim sahtemi mahvetti:rolleyes: