AT ÇEK CANLI PERFONMANS 2 sea bass fishing ima pugachevs cobra and CULTIVA ZIPN ZIGGY

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    japonlardan ne eksiğimiz var sadece balık popülasyonu:)
    birazda yerli film izlesin bizim halkımız:)
    ben bunu daha önceleri yapma taraftarı idim,hatta yazın bir kaç video çekmiştim,baktımki mekanın ziyaretçileri arttı kestim olayı:D
    bu yaz iş yerimin arkasındaki bölgeyide ele alacağım..orda gerile gerile atçek yaparım,cesaret edemezler tabanı kayalık bir bölge:D

sağolun teşekkür ederim:)
    kendi gözlemlediğim olay şudur,
    levrek dipten gelen sahteyi ham yapıyor,arkadan yaklaşıyor yaklaşıyor ham yapıyor,

su üstüne saldırırsa,tam aç zamanında çok daha şiddetli basıyor,,ilk video da sahteye nasıl atladığı bunun bir örneğidir..

bu sebeb den 28lik dahi kullanabilirsin,ben 25 mm 28mm ile de av yapıyorum,
    makinada 25 lik sarılı,süper maxsim,

bu makina sığ kafa olduğu için 25lik den 100mt tam dolduruyor,28lik sarmak isterim lakin misinanın birazını kesmem lazım,bu bitsin mecbur 28lik saracağım,yedek misinalarım 28 lik:)

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    kadir abi benim pc den kaynaklı videoları seyredemiyorum. resimde gördüğüm gerçektende kocaman bir balık. araştırmanızda başarılar dilerim. umarım yumurtalı değildir. afiyet olsun.

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

balık malesef yumurtalı çıktı,öyle böyle yumurta deyil,yarım kiloluk yumurtalı bir levrek den 5 kat daha fazla yumurtalı idi...

bu dönemde çıkan yarım kilo üzeri çoğu levrek yumurtalı çıkıyor..

ben artık yakala bırak takılıyorum...tutduğumu salacağım..
    havalar çok kötü burda bu av son avım oldu, balığa gidecek hava yok yağmur fırtına,su çamur:rolleyes:

4. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Teşekkürler bilgilendirme için bende de süper maxsim vardı 2 adet hem de 0,28.

Bu hafta sonu Ayvalıktayım deneyeyim bakayım.

5. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Gerçekten güzel av ve güzel sahte kadir emeğine sağlık çok güzel bir av olmuş ve yazmışssın ya hani yakala bırak bence yazdıgın en güzel ve en degerli söz tebrik ederim bunu herkezin yapması dilegi ile saygılarla. yanlız bu sahteyi antalyada merkezde temin edebilecegim biryer varmı şimdiden teşekkür ederm ...:)

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    antalya merkezde varmı bilmiyorumidk en son 2003 de mi 2004 mi antalya ya gitmiştim:D

unuttum oraları hepden:) canlı yanıç satılan bir yer var,yere serip satıyorlar,ana caddenin hemen sağında bir arka sokağında,oralarda balık malzemeleri satanlar var,bayağıda çeşit malzemeleri var,yanlız o dönem ben yemli takıldığımdan sahteler ile hiç bağlantım yok idi,çeşit durumları ne derece bilemiyeceğimidk

ayrıca şunada belirteyim sabahın o saatinde river98 de iş yapar,
    river98 benim yüzüşünü en çok beğendiğim sahteler arasında liste başına oynuyor..
    onu yüzdürürken kendimden geçiyorum:D

7. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Abi bankalar caddesinin ara sokağını diyorsun. Acaba hala kuruluyor mu sabahları o pazar? :rolleyes: Ben de en son lisede gitmiştim. Seyyarda hazır takım, kurşun iğne falan da satarlardı yemcilerin yanında. Nostalji yaşadım. :rolleyes:
    Şu an yine oraya yakın bölgede av marketler var. Antalya 2000 binasından bankalar caddesine çıkmadan önce solda birkaç tane sağda bir tane av market var. Akvaryumcular çarşısının oralarda da bir iki dükkan var. Yoğun olarak av marketlerin bulunduğu yer buralar. Onun dışında artık farklı mahallelerde de av marketler, canlı yem bulmak mümkün hale gelmiş. Sahtelere bakarsak genelde strike pro'nun hemen her modeli var. Bazı yerlerde river2sea suüstüleri de var. Ama bu ima pugachevs, zip'n ziggy falan hiçbir yerde görmedim. Daha o kadar değil. :)

8. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    anLadım teşekkür ederim ilginize baktım oralara hatta antalyada nerede ise tüm balık ve av marketlere baktım ama sadece r2s yi bulabildim rover98 ve popper başkada yok :) digerleri hep daiwa rapala ve yozuri :)

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    evet bankalar caddesinin arka sokağı:) şuanki durumları nasıl bilemiyorumidk
    zaten pahalıda satıyorlar:D
    bu bölgede pahalı sahtelere rağbet olmadığından satıcıların ilgisini çekmiyor..
    adamlarda haklı,hangi birini alsınlar,stok yapmak için şişkin banka hesapları lazım:)

bence bunlar ile yetin şimdilik,zaten levrek ay sonuna yavaş dan yavaşdan arazi olur:)

10. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

çok heycanlı bri av olmuş seyrederken mest oldum.daha iyi avlar dilerim

11. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Kadir önce tebrik edeyim dedim. Sonrasında da çok yaşa valla, tek başına olunca işte böyle oluyor. Güldüm izlerken balık iri olunca işte öyle konuşursun kendi kendine, hatta balıkla dahi konuşursun. Bazen bildiğin tüm duaları okursun kaçmasın diye. Bu arada balıkta mücadeleye devam ediyor fazlası ile. Canı yanan, korkan, stresin büyüğünü yaşayan o balık.Kıyıya doğru anlamsız bir şekilde çekilirken garibim acaba ne hissediyor. Güzel bir av olmuş, ve sen bunu fazlası ile de hak ediyorsun. Azmin süper, merakın süper ve adil davranışların gayet övgüye değer.

Birde çekimlerini sapkaya bağlı bir kameradanmı yapıyorsun merak ettim. Benim de son zamanlarda bu tarz bir kamera alma isteğim var. Tek başına olduğunda çekim işi son derece kötü oluyor. Gerçi yanında arkadaş olması dahi problemi bitirmiyor. Bilgilendirirsen sevinirim.

12. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun teşekkür ederim:) sizede rasgele:)

teşekkür ederim abi sağolasın:)
    benim yapım böyle abi hayvanlar ile baş başa kalınca konuşuyorum:D
    özellik ile kedi ve köpek ile konuşurum:D

sahtenin kancası tam oturmamış balığa abi,üçlü iğnenin bir tanesi boş alana oturmuş..kepçeledikden sonra sahte çıktı balığın ağzından:D
    benim korkum bu yönde idi...

yanlız bu balık bana biraz koydu abi:(
    dışarıda gözlerni sağa sola çeviriyordu bakınıyordu:( zaten o vakit biri sal dedi öbür kankim salma dedi....

bir daha alı koyacağım balığın gözlerine bakmıyacağım:rolleyes:
    şu zamanda zaten yakala bırak yapacağım....

kamera işine gelince abi,cep telefonumu uyarladım..

nokia 5800 cep telefonum var abi,bu telefonun navigasyon için bir kalıp düzenekde araç kiti var,

resimde gördüğün malzemeye kafa lambasının lastiklerini uyarladım abi,
    bazı yerlerini iğne iplik ile diktim...
    telefonun ekranı resime göre bize bakıyor,oturuş şekli bu,hal böyle iken kameranın geldiği kısmı bıçağı ısıtarak kestim açtım...

süper oldu,düşme tehlikesi sıfıra yakın..
    telefonun ekranı anlıma yapışıyor,oynama sıfır derecede..kafayı oynatmadığım sürece:)

sağdaki aparatla bir ilgim yok,soldakini uyarladım..

kafa kameraları bir dünya para,30 dolar dan başlıyanları var,ama ekranı yok,çekim yapdıkdan sonra izlemem lazım,, oldumu olmadımı öğrenmem lazım,

30 dolardan 350 dolara kadar var, parasından kaçmıyorumda,ekranı yok,şarzlı bataryası öldü nerden bulacağımidk

fotoğraf makinası şeklinde olan var,action kamera,fotoğraf makinası zaten bende var:D onu takıncaya kadar sony kameramı takarım:)

aklıma cep telefonum geldi:) 1:30saat çekim yapıyor,görüntü kalitesi de fena deyil,bu paylaştığım videoda çokca boyut değiştirdim görüntü azıck eskidi,orjinaline göre.sonrakiler daha net olacak..

yeter bana para cebimde kaldı..masraf etmeden çakı gibi kafa kameram oldu,telefon yassı olduğu için kaba bir görünümüde yok,beremin altında dahada gizli duruyor :) çift bere takıyorum abi,sabah soğuk olduğu için,ince berenin üstüne kamerayı takıyorum,üstüne kalın bere biniyor,gizli kamera oluyor :), ,düşme tehlikesi sıfıra yakın:) taaki ben suya düşmez isem:D

Uploaded with ImageShack.us

13. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,

Kadir çekim işi anlaşılmıştır teşekkür ederim. Becerinden dolayıda kutlarım. Balığın gözüne bakma işine gelince valla haklısın, bende bazen düşünürüm şimdi bu hayvan ne hisseder, strestemi diye. Özünde can almaktayız, öyle basit bir iş gibi bakmamalı. Her canlının mutlak ve çok değerli bir dünyası var.Hayvanlar aptal varlıklar olsalardı avlamak ta bu kadar zor olmazdı. Yiyorlar, avlanıyorlar, ürüyorlar, korunuyorlar ve bazen bizi şaşırtacak derecede davranışlar sergiliyorlar. Öyle böyle değil. Zekiler.

14. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Tebrikler, devamı gelir işallah...

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sağolun:)

devamı gelmiyor lakin havaşartları ortamı bozdu..levrek arazi oldu bu sayede....su zaten çamur..gelen 1 saat dayanıyor dönüyor:D
    ortamın hiç tadı yok.su iyice durulana kadar balığada çıkmam diye düşünüyorum..

16. ambrosia

ambrosia bulut

Uzun mesafe atışlardan sonra trofolerinde daimi olsun Kadir :)

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın Buluthan :) gördüğüm sende doymuşsun galiba benim gibi atışlara:)
    benim artık o taraflarda hevesim kalmadı zevk almıyorum:)
    büyük çoğunluğunu sattım ekipmanların..

18. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Merhabalar Kadir abicim.Senden ricam bana bir kaç kaliteli su üstü modeli önermendir.
    Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.
    Daim olsun:)

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    amma uğursuz başlık açmışım ardı gelmedi bir daha:rolleyes:

yağmur dindi şimdi de kuru ayaz var.şimdi de donuyoruz:D

bakalım sabah suyunda hava kaç dereceyi gösterecek,çok ayaz olursa gitmem:(

sahteye gelince vallah hangi balıkla tutsak stoğu tüketiyorlar:D zıpn zıggy ler tükenmiş,ima pugachevs satışı artmış birden:D

birazda farklı sahte ile yakalıyak.bakalım sonuç ne olacakmrsparkle
    rover98 ve roversea buble pen 80 hd13 bunlar işini görür,pahalı sahte de olsun diyorsan..görüntü ortada:)
    pugachevs,skımmeri de dahil edebilirsin

20. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    abicim öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim:)
    eee ustalık kolay değil:D
    samsunda bi av bayiide zıpn zıggy var,rower 98 im var,buble pen ide düşünüyodum.
    zıpn zıgy,ima skimmer vrya ima pugachevs lerin uygn renk kodları ve güvenilir sanal alışveriş platformu biliyorsan bildirebilir misin sana zahmet.siparişi vereym hemen:)