at çek canlı perfonmans

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Kadir abi ellerine emeğine sağlık. Mükemmel bir rapor hazırlamışsın inşallah daha büyükleri denk gelir. Berektili trofeli avlar dilerim. Nice zamandır at - çek Yakla - Bırak raporu görmemiştim. harikaolmuş

2. konevii

konevii veysel

tebrikler kadir abi. balıkların çok güzel, ama, geriye salıvermen çok daha güzel...
    kısmetin dâim olsun..

3. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Balıklar için Tebrikler. Video olayı bizlere daha da güzel yaşatıyor. Bundan sonraki avlarda da bekleriz :)

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    avatarımdaki levrek bahseddiğin yer den alınmıştır vakti zamanında:D o amcalar beni tanır,turnacı de:D

sağol AliKemal kardeşim eyvallah:) aldığım keyfi sıcağı sıcağına yansıtmak istedim:) keşke şöyle iyi bir balık binse idi de biraz boğuşsaydım:D nasip kısmet işi,varsa çekeriz nasibimizde:)

sağol Veysel kardeşim:) ben gözü tokum bu tür avlarda,biz 2 kişiyiz evde,2kişiye yetecek kadar boyutta tutsam,tutacağım diğer balığı salarım,dolap da bayatlatacağıma su da canlı taze kalmasını yeğlerim:)

deniz orda:) balık da orda:) kimse kimse nin kısmetine engel olmamalı:)

sağol kardeşim teşekkür ederim:) aslında bu tür canlı perfonmans çekimi hep aklım da idi,lakin biraz çekindim doğrusu,etçiller varya onlar dan dolayı,reklam yapmak istemedim çoğu kez:)
    2 adet minik kamera almıştım,sırf atçek için daha kullanma dan elimde patladı:mad:
    işime yarar hafıza kartları kaldı,birde cep telefonu için kart aparatı alacaktım,baktımki kameralar ile gelen aparat uyumlu,ordan zararımın birazını düştüm:D
    elimden geldiğince bu tür videolar çekmeyi arzu ediyorum her zaman

5. goksungokhan

goksungokhan Goksun Gokhan Kaynak

En İyi Avı:
    dorado 4.3 kg., barracuda 3.4 kg., kedi baligi 3.3 kg.
    hey masallah, anlatimda cok guzeldi, baliklarda. Paylasima tesekkurler Kadir agabey. Avin bol olsun. selamlar.

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim teşekkür ederim:) sanada kazasız atçek avları dileyeyim:) sahte balığın takıldımı onu başka aparat ile kurtarmayı denemeni öneririm,video da atçek yaptığım kayanın dibinde maria salolum u kopartmıştım,yazık 25tl,az para deyil,insan üzülüyor,
    dün yeni aldığım bu fortunayı taşa taktırmıştım,yanımda getirdiğim basit aparat ile tak alıverdim:D hatta sahtenin kayadan kurtulduğunu anlıyamadım bile:D

7. sonder

sonder seyfi

Favori Kamış:
    kasnak olta
    En İyi Avı:
    şimdilik yemi alan gidiyor
    Sevgili Kadir, Aldığın hazzı ve keyifi bize 1 e 1 sunmuşsun, uğraşıların için teşekkürler ve tebrik ederim.

Bahsettiğin aparatın bir görseli varmı ve nasıl kullanıyorsun? bilgi verisen sevinirim kardeşim.

Daha keyifli avlara imza atman dileklerimle.

Rast gele

8. ..........

..........

Tebrikler .Devamında da rastgele...

9. checkmate

checkmate mert

Ellerine sağlık, inşallah bir gün beraber sallarız kamışları!:)

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol seyfi abi teşekkür ederim:)
    sahte kurtarma aparatı çok basit bir yapım abi,ilk defa denedim aynı zamanda:)

30luk örgü makara misina,
    bir adet büyük klips,bu klips makinadan çıkan misinaya geçecek abi,asansör misali kaydırarak aşağı inmesi için,
    ben 3lü büyük kanca taktım,başka metal parçada takıla bilir,
    3lü kancaya bir mendil büyüklüğünde örme balıkçı ağı geçirdim,bu ağın ucuna 30gramlık kurşun başladım,
    bu kurşun un ağırlığı sayesinde geçirdiğim örme ağ,tam sahtenin üstüne biniyor abi,elimde 2misina çalkala bırak çek yaparken bu örme ağ kancaya takılıyor sahteyi kaya dan kurtarıyor abi

şu link size ilham kaynağı olur abi:)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=38970

Uploaded with ImageShack.us
    teşekkür ederim Ömer bey sizede keyifli avlar dilerim:)

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun Mert bey teşekkür ederm:) inşallah diyelim,yanlız sizin takıldığınız sıralar artık takılamıyacağım ben,malüm bu gün tatil bitiyor,ancak sabah gün ağarırken ve bu aralar akşam iş çıkışı olur bu:)
    bu gün sabah suyu için niyetli idim,saate baktım gece 3 olmuş ve ben halen yatmamışım:D vazgeçtim balığa gitmekden

12. sonder

sonder seyfi

Favori Kamış:
    kasnak olta
    En İyi Avı:
    şimdilik yemi alan gidiyor
    Sevgili Kadir, bilgilendirme için teşekkür ederim, bu konuyu farketmemiştim.
    Güzel ve faydalı bir konu olmuş sağolasın.

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Selamlar Kadir, afiyette olmanı dilerim.;)

Önceki anlatımını okuduğumda; kafamda soru işareti oluşmuştu, yani pek anlayamamıştım doğrusu ve "acaba?" dediydim. Görselin ise tuz-biber oldu abicim, iyice karıştı aklım.

Kullanılan malzemeler sanki bırak takılan sahteyi kurtarmak daha da dolaştırmak içinmiş gibi geldi bana. Linkte de görüleceği üzere asansör sistemiyle kurşunu sahteye çarptırıp kurtarma olayı mümkün ve mantıklı da hani. Ancak senin düzenekte anladığım kadarıyla kurşun sahteye temas etmeyecek ve düzeneği klips vasıtasıyla kaydırıp götürmeye yarıyor. Üçlü kanca ve ağ parçası da zaten kendileri takılmaya, ilişmeye çok müsait. İllede sahteye takılması gerekmiyor hem ona varana kadar başka ileşkenlere takılmaları daha büyük ihtimal. Bunun yanında sahteye takılan ağ ve üçlü kancaya asıldıkça daha da sahteyi sabitler, kurtarılmasını zorlaştırır iyice. :confused:

Dersen ki ama yaptım ve oldu. Haklısın oldu da bana öyle geliyor ki tesadüf etti bir kerelik. Dolayısıyla sonraki denemelerini de pek merak eder oldum. Defaten denenip işe yararlılığının teyit edilmesi beni de acabalarımdan kurtarır.;) :)

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi ilk önce aynı malzemeyi kurşunsuz denedim,3lü kanca büyük olduğu için akar gider hesab etmiştim,öyle başaramadım,resimdeki gibi kurşunu bu ağ parçasının ucuna bağladım ve saldım aşağıya,dibe oturunca bu takımı çektim bıraktım her 2 misinayı şöyle bir çırptırınca aniden bir boşluk oldu,çektim baktım benim sahte bu ağparçasına takıldığını gördüm,hem öndeki iğne hem arkadaki iğneye,
    şuan için ilk denememde olumlu sonuç verdi abi,sonraki bir durumda nasıl başarı getirir bilemem ,ayrıyetten sırtı avlarında kullanılan ince uzun her 2 tarafı burgu telli kurşun aldım abi,onu da modifiye edeceğim,

15. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    tebrikler sevgili kardeşim yakalayacağın turofeyi sabırsızlıkla bekliyorum salarsan küçüğü yakalarsın büyüğü;) ;)

16. Ossy

Ossy Cihan

Abicim tebrik ederiim. Yapacağını yapmışsın kedilere birşey ayırmadın mı? Onların hakkı da var unutma.
    Avların ve raporların daim olsun...

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Zait abi teşekkür ederim,az önce geldim atçek den,varır varmaz daha motordan inmeden suya baktım,iç açıcı deyildi,su çekilmiş, hareket yok,2 saat kadar takıldım artık döneyim dedim,o ara bir kaç hareket oldu,bir tane aldım benzer büyüklükde,iade,başkada şevkatli vuruş alamadım:)

levrekler benim baştacım onları yedirtmem kedilere:D turnayı nazlı ham yaptı:D
    7 tane kedinin içinde ona verdim,balığı aldı diğerlerinden bir kaçırışı var koptum gülmek den:D diğerleri yavru henüz onlara yaş mama veriyorum:) turna nın eti lezzetli deyil,kötüde deyil iyide deyil,saman misali:) ama kediler turnaya bayılıyor,hamsi getiriyorum onu yemiyorlar:rolleyes:
    sağol teşekkür ederim:)