Arkadaşlar önerileriniz ve yardımlarınız doğrultusunda ekonomik durumama uygun olarak aşağıdaki ürünlerin siparişini verdim. Dün fiyat karşılaştırması yapmak için antalyadaki av marketleri dolaştım. Gördüm ki hepside kazıkçı. Genelde amatör balıkçılar bir hevesle doğrusu yanlışını bilmeden fiyatlar hakkında fikri olmadan bu işe giriştikleri için tutturabildiklerine sattıklarını gördüm. İnternetten satın aldığım bu ürünler toplam 236 tl tuttu. Daha ucuza da gelebilirdi.Fakat hepsini aynı yerden sipariş etmek istediğim için 5 i 10 u aramadım. Birde araştırmaktan baya bi sıkıldım. İçine girdikçe insanın kafası daha bi karışıyo. Ne demiş atalarımız 'Bir ölüyü çok yıkarsan ya ossurur ya sıçar'. O yüzden fazla da kurcalamadım. Ürünler bir kaç güne kadar elimde olur sanırım. Umarım doğru seçimler yapmışımdır. Haydi restgele... 1-71351 Pelican Propan Değişebilir Gagalı Suni Balık 90 mm Renk no: :64 22-F187162 FLADEN SU ŞAMANDIRA OVAL S ŞEFFAF 35-578-EX105F SURECATCH EX105F SUNİ BALIK SURECATHC Renk Kodu: :L89 46-52-55-200 0,20 MM TRABUCCO T-FORCE SUPER SOFT 200 MT 7-36049 Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm 7-OCTANA-OT30 OKUMA OCTANA OT-30 MAKİNE 7-OKUMA-HALKA OKUMA RAPALA HALKASI No: :8 Numara