Yanlış hatırlamıyorsam, ya 9,8 ya da 10,7 kg. olacaktı. Çıkrıkta da 0,24 mm.'liğini kullanıyorum, o da 38,7 kg. çekerli
hakan abicim kesinlikle denemeni tavsiye ederim Spiderwire . ankarada bi av bayiinde geziniyordum misinalara bakıyordum bi arkadaş tavsiye etti bende berkley kullanıyordum çok memnundum arkadaşa dedim çok misina kullandım içim rahat etmez el alışkanlığı diye birşeyde var abi bi dene dedi hadi bi deneyim dedim o gün bu gündür Spiderwire kullanıyorum bi avdada berkley götüreyim dedim ama hiç tat alamadım halen evde açılmamış bir paket duruyor açtığım konular arasında balıkçının stresatma odasında resimleri var
hakan abicim balığa ilk başladığımızda gayet ucuz geliyor daha sonra malzemeden anladıkça bütçeyi zorlamaya başlıyor işte o zaman hapı yuttun artık ucuz birşey kalmıyor şikayetçiyim gerçekten
Gerçekten haklısınız, belki de balık tutmak zorlaşıyor, eskiden daha basit malzemelerle daha güzel balık tutarken gün geçtikçe malzeme incelik istiyor, av zorlaşıyor, çünkü balıklar azalıyor. Selamlar
arkadaşlar bu kamış sizce uygun mu at-çek için? atacağım sahteler 3,5gram civarında. SHIMANO ALIVIO AX SPINNING 165UL 2 PARÇA KAMIŞ bu kamışı sipariş verdim 10 dakika önce. BX olan ile farkı nedir?
İyidir, yahut kötüdür diyemem. Ancak, bir ürünü sipariş vermeden önce konu açıp fikir almanın daha uygun bir yol olacağına karar vermiştik hani?
abi zaten bir konum var. Cevap alamayınca sipariş verdim 37 TL ye. haftaya ava gitcem o yüzden. Eğer memnun kalmazsam para biriktirip yaza uygun birşey alcam. bu kamışın atarı 1-11 gram sanırım.
O kadar çok konun var ki bulamadım. Nerede bahsetmiştin, bir soruyla yeniden konuyu güncelle, fikir veren çıkar elbet.
Verdiginiz BiLgiler dogrultusunda Makina DAIWA CROSSFIRE 3000X Kamış REMIXON SYNERGY 2.40MT 10-30G Misina 0,35 ASSO DOUBLE STRENGTH Bu takımı OLuşturmaya karar verdim Hepisinize Çok Teşekkür ediyorum. İyi Forumlar İyi avlar...
şimdiden hayırlı olsun, bereketli avlara inşallah sadece misina konusunda fikrimi belirtmek isterim. söz ettiğinizi misina,iyi bir köstek, beden misinasıdır. ana beden olarak kullanıma pek gelmez, bilhassa ufak kafalı makinalarda fazlaca gam problemi yapar. üsstelik 0.35 spin için fazlaca kalın kanımca. bir arkadaşımın kullandığı şu misinayı rahatlıkla tavsiye edebilirim. 0.24 idealdir bence http://www.avmarketi.com/asp/product/9058/0-24-ASSO-SUPER-H-T-MAKARA-MISINA-100MT tabiki son karar sizin selamlar...
Spin'de kullanacağım, tavsiye devam mı? Not: Bu arada akşam baktım Berkeley Whiplash 0,06 mm.'liğin çekeri 10,6 kg. imiş.
Evet aynen 10kg hakkını veriyor benim spin için kullandığım örgü misina çook memnunum oldukca ince ve çekiri en yüksek olan brand