Yer: Fener / Antalya Tarih: 14 Kasım 06 Malzeme:0.35 Misina-Yozuri Sahte Balık(Pins Minnow Serisi PJ1) Teknik: At-çek Bugün yıllık iznimin ilk günü, soluğu doğru kıyıda aldım. Saat 06:30 da at-çek yapmaya başladım yaklaşık 45 dak. sonra ilk ve tek nasibimi almayı başardım. Yaklaşık 40 cmlik bir Deniz Turnası. Hemen aklıma sirküler geldi ve kıyıdan at-çek ile ilk defa aldığım bu balığı doğru geldiği yere yolladım. Büyüsün ki bir daha ki sefere tekrar kapışalım... Hemen bir iki fotoğraf ve kısacık bir videosunu çektikten sonra aynen suya iade edilen bu yavru turna biraz sendeledikten sonra hemen kendini toparladı ve Akdenizin serin sularına daldı... Umarım tekrar görüşürüz, ama bu defa affetmem Yaklaşık 40 cm, boy limitlerinden 20 cm daha aşağı. O yüzden ait olduğu yere iade edildi. Dün aldığım ve alır almaz ilk avında ilk balığını alan Yozuri Pins Minnow serisinden KATİL ... Merak eden arkadaşlar için kutusu: Not 1: Chef; bu arada orada konuştuğum yaşlı amcalardan birinin söylediğine göre artık mevsimi geçiyormuş turnanın. Bundan 2 hafta önce kadar günde 2-3 er tane aldıklarını söylediği balıkların boyları da çok daha iriymiş... Anlaşılan bir kaç parça yavru kaldı... Not 2: Tatil boyunca gideceğim yerlerden vakit buldukça av anılarını sizlerle paylaşırım. Tabi ki interneti bulabildiğim yerlerden Vallaha daha gitmeden özledim sizi be Sevgiler, saygılar... Herkese rasgele....
GÖkhan umarım daha irilerini yakalarsın iznin boyunca. Anlaşılan artık iznin süresince hergün yeni konular yeni balıklarla göreceğiz seni. Toroslar sanırım o dağlar manzarada şahaneymiş.
Baraküda: inşallah bana da nasip olur! Tebrikler, başlık belli daha irileri hepimize... En çok tutmayı arzu ettiğim balıklardan biri. Ayrıca sporun doğasına uygun örnek davraşınız için tekrar tebrikler...
Gökhan tebrik ederim.. Örnek bir davranış.. Başımı alıp gitmek istiyorum Antalya'ya.Havası Denizi,Balığı.. Valla yaşıyorsunuz orada,imreniyorum.. İnşallah emeklilikte..İple çekiyorum!!
Gökhan örnek davranışın için tebrikler. Yanlız konunun başlığı, AT-ÇEK yerine ÇEK-AT(iade) olsa daha güzel olacaktı. Ayrıca yıllık iznini iyi değerlendirmen dileklerimle senden KUZU'yu bekliyoruz yine
Yaklaşık 40 cm, boy limitlerinden 20 cm daha aşağı. O yüzden ait olduğu yere iade edildi. Adaş Bu balıgı tutmak için neler yaptığını biliyorum ve o anki heycanını tahmin edebiliyorum ama Sirküler için bu yavruyu denize bırakman örnek bir davranış, Kutlarım. ( Takımlarımı hallediyim 2-3 sabaha bende at çeke başlıcam darısı bana, ) Sana iyi tatiller.
Gökhan tatile çıkmışşsın e bu taraflara yolun düşerse beklerim kısmetinde turnanın büyükleri buradadır belki.Bu arada iyi tatiller demeyi unuttum.