at çek in ilk saniyelerin de....

artık zamanı başlıyacak gibi,makinaya da örgü sarayım diyorum,sahte ile top arasına ipek beden yapıp hazırlıyacağım,suyun bulanık olduğu günler bu bedeni kullanacağım:) artık kaçırırsam hepden uyku girmez gözüme:)
 
Selam sayın Kaptanım Senin güzel raporlarını burda okumak çok büyük zevk tüm heyecanını buraya yansıtıyorsun ayrıca limit altı tuttuğun balıkları aynı heyecan ve özenle denize salarak denize ve canlılara göstermiş olduğun Saygıdan dolayı sen değerli Kaptanımızı Tebrik ediyorum. Güzel Trofeli Avlar diliyorum Heyecanınız hiç eksik olmasın Saygılarımla.
 
sağol kardeşim teşekkür ederim:) sen ne yaptın at çek de yakalıyabildinmi levrek:)
 
teşekkür ederim Burcu hanım:) sizler den de bir rapor bekliyoruz artık:)
 
Ben daha bişey yakalayamadım biliyorsun daha yeni başladım. :) Burdan yavaş yavaş bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bugün kısmet olursa Teke ile deneyecem yavaş yavaş takımları hazırlar akşam çıkarım herhalde :) Hadi bakalım hepimize Rastgele :)
 
Cam rapala denediniz mi? Levrekte çok etkili. Kendi ağırlığı sayesinde akışkan bir misinayla (Trabuco'nun long cast modelleri) 50-60 metreye kadar atılabiliyor.
 
sağolun ben almıyayım onu:) levrek için 50mt atmıya gerek yok,30mt çok bile,yetmediği yerde top ile atabilirim sahtelerimi,,ben ekseri kıyı kayalık bölgeleri tararım,cam rapala buna dayanmaz,taşa denk geldimi küt gider çöp olur,benim bu rapalama gerekli aksiyonu verdirirseniz,camın mağrifetini 2 ye katlar,şuan için 5 çeşit balık yakalamışlığı var,20 nin üstünde piyasada tutulan sahtelerim var,bunların içinde en çok çeşit balık tutan sahtem budur,ha birde ragot var,ragot ile kafa kafaya gidiyorlar şuan için çeşit balık tutmada:) ha diyeceksiniz trofe tutdularmı,1,25 tl lik ragot ile 3.5 kilo levreği ben çektim,daha büyüklerini çekenide biliyorum,başlık içersinde adı geçen rapala ya pazar günü bir balık bindi,makina nın kolunu çeviremedim:) makinam okuma salina40,dandik bir makina da deyil,varın o balığın büyüklüğünü siz hesap edin,yol vermesem takımı kopartıcakdı,kamışın ucu suya doğru sokulmaya başlayınca mecburen yol verdim:)
yolunu bulunca bastı gitti:D bu gün bayide aynı sahte den son bir tane kalmış,uyanığın biri rafın arka taraflarına kaydırmış:) benden kaçarmı o gözler fıldır fıldır kapıverdim hemen:D
teşekkür ederim
 
Kadir bey tebrikler
bu güzel avlarınızın devamını dilerim
rastgele
 
Aydın kardeşim ve Eşref abim teşekkür ederim:) ben atçek ile kafayı bozdum,hergün meraları tarıyorum,havaların sakin gitmesi ile birlikde levrek bakımından boş dönüyorum,ısrarla arıyoruz o levreği yılmadan,inşallah denk getirir ve çekeriz:)
saygılarımla
 
mrb tebrikler sahtenin bilgilerini tam olarak yazar mısınız acaba teşekkürler!
 
Harika tebrik ediyorum ve devamını diliyorum.
 
Back
Yukarı