At-çek kamışı hakkında Yardım..

Konu, 'Kamışlar' kısmında Mr.Fish tarafından paylaşıldı.

1. OMMG

OMMG OKAN

2. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Yurtdışından alacaksan eğer Sahara'dan aşağı bir makina almamanı öneririm. Aşağıdan yukarı sahara symetre saros ve stradic modellerinin 2500 ve 3000liklerini düşünebilirsin. Stradiclerin yeni modeli çıktığından eskilerinde %25lere varan indirim oluyor ;)

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Görüşlerime verdiğiniz değer ve önem için teşekkür ederim Yusuf kardeşim.

Exagenin 4000 lik seçeneği tam olmuş. Hani '' Cuk diye '' derler ya.

Ben bu serinin Arkadan kalamalı modelini kullanıyorum. Ama Okan kardeşimin görüşleri doğrultusunda 4000 FC modeline yönelmelisin, sırf at çek amaçlı kullanımlar için.

Şimdi, bu modeli alıp bir köşeye koyalım.

Aynı markanın Sahara, Sedona, Stradic modellerinide bir incele ve değerlendirmeni bundan sonra netleştir.

Kamış olayında anlaştık bu arada. Sağolsun Okan kardeşim bu konuda gerekeni belirtmiş zaten. Ama sen daha sonra, şööööyle 10-15 kiloluk balığı ağdıracak bir başka kamış almaya bak. Beklemeli avlar için. Gün gelir lazım olur. Zaten bu işler tek makina, tek kamış yürümez.hihi

Kal sağlıcakla.

4. Mr.Fish

Mr.Fish Yusuf

En İyi Avı:
    2kg Torik
    Sagol Tevfik abi... hele once su takimi alayim, biraz tecrube de kazandiktan sonra baska takimlara da bakariz :)

5. Mr.Fish

Mr.Fish Yusuf

En İyi Avı:
    2kg Torik
    sorun cikti!

shimano catana, ebay dan maltaya satis yapan yok. burdaki bayiyi aradim varmi yokmu diye... onlarda da Shimano Alivio varmis...

simdi catana yerine hangi kamisa bakayim? alivio hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?

saygilar
    mr.fish