at çek lagos (grida avı )

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    teşekkür ederim sağolun:) havalar sakin geçiyor,şuan için hedef balığımız zor ancak şansımızı zorlamaya devam:)

2. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Kadir abi tebrikler.. Balıklar tasarım harikası :D

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Kadir abi, çok güzel av olmuş, en azından aksiyonsuz geçmemiş. Nice günler balığa gidip hiç vuruş almadan sabahlara kadar atıp döndüğümüz çok zaman oldu.

Çok güzel balıklar ve salabilme erdemini göstererek örnek olman da takdirlik.
    Örnek alınabilecek sayılı avcılardan birisin. Gönlündeki güzellikler rastgelsin. :)

Benim slikonlar gelmedi abi, ellerinde yokmuş. Bende iptal ettirdim siparişi. Neyseki "Vayacon" Gürel'de 2 tane teke sahtesi vardı, birini bana verdi. Uygun zaman ve uygun avlakta mutlaka deneyeceğim.

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah:) gridalar gerçekten yakışıklı balıklar:)

eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:) keşke her seferinde grida denk gelse de yesek:D ama yokidk
    bu gün tekrar yokladım.. bir kaç kez turna ve zargana ibikledi başkada balık neyim yoktu:D bende can sıkıntısından soluğu tekrar denizde alıp yüzdüm yeni geldim..deniz cam gibi:(

sözünü ettiğin o silikon yoksa,,sizin oralarda bayidelerde bu vardır orda mutlaka,markasız,1.50 tl tanesi 10cm..
    bundan al;)
    nasıl iğne ve kurşun takılır anlatırım..son olarak kaküllü zoka uygun silikon tedarik et çatal kuyruk,mümkünse içi simli olsun.. vietnamda bununla takıl,gece gündüz fark etmez.. taşa takıldımı asılma,dur bekle kamışı öne yatır nazikce kaldır.. bu yöntemi uyguladığımdan beri,çok defa taşa çarptı,5 10 saniyelik takılmalar ara sıra olsada,hepsinde de kurtuldu,,artık silikon taktırmıyorum :)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=56363

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    amin :D :D :D 75 100 tl verirsem gidicem bir gün kadir abi :D raporlarım heheh :D

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Tesadüfünde böylesi olur.

Olay şu.

Bizim yarı açık meydan bakkalına gittim azönce.

Selim kardeş belki faydası olur diye bazı rapalalar,iğneler falan getirtmişti.Bende bulunmayan lacivert renkli bir silikon gözüme ilişti.3 liraymış tanesi,boyuda 15 cm falan var.
    Aldım geldim ve senin konuyu açıncada birde baktımki aynı silikon.

Eh ben yarın giderde kalan 4 taneyi daha almazmıyım.:)

Onlara Delalandenin gagalı jig head'lerinden takacağım.

Şayet iri bir lagos yakalasaydın vede alıkoysaydın bence bu kadar takdir edilmezdi.

Ah yurdumun oltacıları arasında birkaç yüz tane senin gibi üstün bir atcekci oluvereydi,

Canı gönülden tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum.

Sevgimle kal

7. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Tebrik ederim Kadir daha irileri denk gelsin oltana,sana bir soru soracağım,o balığın ağzından kancayı çıkartmaya yarayan pense rahat kulanışlımı,bende aynısından almayı düşünüyorum,tavsiye edermisin...

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tekne ile ava çıkmasımı o fiyat:confused:

teşekkür ederim Vedat amcam sağolasın:) abi ben o silikonu toptan aldım bayiden:D tanesini 1 tl ye:) kimse almamış..atmış bir kenara..denemek için aldım..tam benlik birşeydi,,test sonucu sonrası,,kalan silikonların tamamını aldım:Dbaşka bir bayi 3,50 tl demşti, eski bir silikon....
    gagalı jiglede güzel çalışır,,da..abi benim kaküllü zokadan yap kullan derim..zira takılma olayını minimuma indirirsin..hemde 10 üzerinden 10 aksiyon verdiriyor..:)
    akya,,grida,levrek,lüfer,zargana,baracuda,.. diğer yırtıcılarla karşılaşmadı henüz:)
    sağolasın abi teşekkür ederim eyvallah:)
    abi o pense çok kullanışlı,,hemen al derim.. fiyatıda ucuz..ve oldukca hafif,, kılıfıda var..kemere takıyorum:) 30cm boyu var.paslanmaz çelik.şimdi baktımda..bizim balık 40cm rahat varmış yahu:D

9. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Raporu yeni okudum, çok keyif aldım, tebrikler Kadir, hem av hem de azad için :thumb:

10. JOHNY GUITAR

JOHNY GUITAR Deniz Erdeniz

tebrikler örnek avcı,
    trofe levrolar denk gelmesi dileklerimle, rast gele

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun teşekkür ederim abilerim:) sizede keyif alabileceğiniz balıklar rasgelir inşallah:)

saygılar

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    evet malesef yüksek fiyat jige gidenler maşallahı var :D 2 kasa balık fiyatına götürüyorlar kadir abi . 1 kere gitsem 2 ye zor giderim valla lüks işi bu jig işi adamlar cok para istiyor sanki ben anlamıyorum motorun aracın ne kadar yaktıgını benzinin mazotun fiyatını ...

13. melikşah

melikşah ........................

Kadir süper bir rapor oluş tebrik ederim:thumb:
    Buradan çıkan sonuç? bazı raporlarda ayrıntılar gizlidir tüyoları kapacaksın vesselem:D
    Tüyo -1 rüzgar yine ters yönden esiyor su berrak keyfim kaçtı.
    -2 silikonları kullananlar,,aksiyonu iyi deyil diye kestirip atmayın..onlara siz verdireceksiniz aksiyonu
    -3 yine geç yattım ama bu sefer kalktım
    :D
    Herşey harika her avın böyle heyecanlı kazasız belasız geçsin:thumb:

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    olta seti onlardansa eğer normal diyebilirimhihi yok sadece mekan göster taşımacılık ise,bence pahalı..150 200mt derinlikte jig yapmıyorsunki,bayağı açılasın sahilden:)
    teşekkür ederim abi sağolasın:) bu tür berrak havada işimiz zor olsada,asıl amacımız içimizdeki kurdu dökmek olduğumuz için,farklı malzemeler ilede dipten atçek yaparak,hedef dışı balık avıda yapılıp değerlendirebilinir:)

bu aralar yine yeni bir sahte yapma isteği doğdu bende:D uygun malzemeyi yurt dışından temin edebilecek gibiyim..araştırıyorum,,
    eğerki o malzemeyi burda bulursam..ki çok zor.. çok haşin bir sahte olacak bitince:D

15. melikşah

melikşah ........................

Kadir artı bir sponsor bulmalısın:D amaç sadece balık tutmaktan öte değişik ekipmanlar ve sistemler üzerinde çalışıyorsun;)
    Sende benim gibi zihni sinir gibisinhihi hihi

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynen abi, farklı ekiplarlar ilede sonuca varmak beni mutlu ediyor:) yoksa çantama silikondan başka sahte koymam:D
    atçek tarzımı geliştireceğim, bu yıl fly fishing için star vereceğim:) henüz takımım yok ama sahtelerini yapmıya başladım bile:D
    araştırıyorumda fly fishing gerçekdende zevkli bir av yöntemiymiş:)
    ben tutarsam bunu ki tutarım,,peşimden yeni epey fly cı gelir gibime geliyor şöyle 2 video çektimmi:D