sevgili sinan fotoğrafı değiştirmem için kallavi bir balık bekliyorum. avları daha sıkalştırıp üzerine düşmek lazım bu işin. teşekkürler.
evet bu sene biraz gecikti levreğin av vermesi. sahte ye çalışmıyor ama yemli avlar daha fazla idi bundan sonra artar tahminimce ama çok az zamanı kaldı. teşekkürler. teşekkürler sizede rastgelsin. teşekkürler daha büyükleri size gelsin. rastgele. lodos vuran kıyılara gitmeliydi. dediğin gibi hayırlısı. rastgelsin. teşekkürler. teşekkürler. teşekkürler rastgele.
sevgili can,öncelikle ikinci balıktaki takip paylaşımın için çok teşekkür ederim. bulunduğun uzak kesimde aldığın takipleri bize haber verip bizide o yöne çağırman, bunu bizimle paylaşman çok dostça ve samimi bir davranış.kaldı ki ikinci balığı senin bizi çağırdığın yerde ilk atışta aldım. senin şanssızlığım var sözüne gelince ; can sen öyle balıklar tutmuş çok çetin jig trofelerine imzanı atmış biri olarak, biliyorum ki kıyıdan da kacaman bir trofeyi yakalayacaksın. bu rapora koyduğum balıklara rapor açmayacak kadar usta olduğunu ben biliyorum. seninle martta güzel bir jig programı hazırlıyorum haberin olsun. birlikte av yapmak büyük zevk . rastgelsin.
can teşekkürler. avatara bunlar yetmedi. raporuda uzun zamandır rapor açmadım diye açtım. inşallah avatara başka tutarız.yada eski avatarı yerleştirip kulağımıza yatacağız.
Abi sorma ya, aslında hergün forumdayım ama balığa çıkma sıklığım biraz azaldı, son 6-7 avda da sıfır çektik onun için rapor da açamıyoruz, bu hafta sonunu gözüme kestirdim ama İnşallah bu hafta sonu birşeyler yakalayacağım. Bizim meraları patlatmışlar abi, tek balık bile alamadık son zamanlarda, hani yavru balık bile takılmıyor ki geri iade edelim. Biz de yeni yerleri keşfetmeye uğraşıyoruz. Zaten dişe dokunur bi av yaparsam hemen raporlayacağım sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyorum. Şu anda kıyı mı tekne mi kıyı ise neresi tekne ise neresi araştırmalarına giriştim, içimdeki kurtlar kıpır kıpır
hep demişimdir şu atçeke alışayım diye dalgalı denizlerdede gittim atçek levrek için kısmet olmadı oda yemlide gelince huzur surf castingde diyoyum ama bu tür avları imrenerek izliyorum. tebrikler
Atıl Abi tebrikler umarım daha büyükleri denk gelir genelde bu marka sahteleri kullanıyorsunuz sanırım.
Aramaya davam yasin. umarım bol ve bereketli bir av nasip olur. bizim ümit napıyor.av yapmıyormu.konuşursan selam söyle. rastgelsin
gültekin dediğin çok doğru huzur surf casting de spinning tamamen eziyet ama sonucçları güzel oluyor.birde trofe denk geldimi sorma keyfini.
bora nedeyse her marka sahte var. dalarlı batarlarlı hoplamalı zıplamalı . ama bunlardan aldığım randımanı başka sahtelerden alamadım. özellikle sığ dalga kırılması buluna yerlerde gelde dalga çekilirken takılma oluyor en az bunda yaşıyorum. batması çok az ve istediğim gibi ayarlayabiliyorum. rastgelsin.
Tebrikler Atıl abi, tüm ekibi de kutlarım. Yakışıklı balıklar, niceleri rastgelsin. Bize aldırdın 21 kodluyu, kendin 02 ile mi tuttun?