at çek, nerde bu trofe levrekler kardeşim :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. modena

modena

kadir bu güzel rapor için çok teşekkürler...bence de biraz silikondan kopmaya başla...10-13 cm arası sahteleri dene...gerçi ufak levrekler açken sahtenin boyuna posuna bakmadan yine atlıyor...:)...ama olsun hiç olmazsa o kadar ufaklığın olduğu bir alan da illaki büyük boy levrekte mevcuttur...uyumak yok at-çek yapmaya devam...

bileklik konusuna gelince...ben kipada buldum spor malzemeleri kısmında...fiyatı da çok makul...ayrıca uzun süreli avlar da bilekte meydana gelen ağrıyı oldukça engelliyor...ben çok memnun kaldım...sana da tavsiye ederim...

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağol kardeşim teşekkür ederim:) o istediğim gönül den oldu sanırım cenabı hak anın da isteğimi gerçekleştirdi :) ilk defa böyle birşey yaşadım,

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) silikon dan pek vazgeçmiyecek gibiyim en azın dan bu aralar:) bahseddiğim o 2 levreğin bir tanesini kiloluk vardı,zaten onun ağzın dan kaçırdım silikonu:) merada eskisi gibi yavru kefal yok artık,yavaş yavaş rapalaları çıkarmanın zamanı geldi:) bu arada şu meşhur redgill silikon dan sıpariş geçeceğim:) boyu 115mm ispendekler musallat olmaz artık, youtube de izledim tutdukları en küçük levrek kilolun bayağı üstünde:)

link vereyim,

http://www.youtube.com/watch?v=D8mqvXTvPs4&feature=related

eldiveni de araştırdım aynısını bulamadım ebay da,surf castingciler için var,tam adını da bilmiyorum:) burda manavgat da kipa varmı onu da bilmiyorum:)