Herzaman olduğu gibi gecenin yarısı düştük yollara. Avlağa geldiğimizde su seviyesi daha önceki günlere göre çok düşüktü. Yemlerimizi hazırlayıp başladık çalışmaya. İnanılmaz derecede takıntı vardı en acvı kaşıklarımı suyun derinliklerinde bırakmak zorunda kaldım. Sonuç olarak aşağıdaki levrekler ziyaret etti oltamızı.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Mert yine İstanbuldaydım bugün saat 12:00 gibi Edirneden geçtim arayayım dedim vazgeçtim belki akşamüzeri bu saatlere kadar kısa bir av beraber yaparız düşüncesiyle sonra dedimki yazlıktadır yada müsait değildir sıkıntılı duruma sokmamak için seni sadece otobandan Edirneye girmeden düşünerek geçtim saat 14:00'de Bulgarda evdeydim artık,hakikaten Merdo ne zaman olur bir av yapalım ya şu ramazan geçsemi ne bu arada testereleri dağıtmışsınız klasik daha iyileri rastgelsin diyeyim bari selamlar
Adesene bea ni durursun Pogaçıma bak sen Boğaç maytap bir tarafa Bulgara geçtikten 30 kilometre sonra sağda bir göl var akla zarar otobanda durulmuyor girişi mirişi yok sadece geçerken balıkların suyun üstünde bıraktığı kocaman halkaları seyrediyorum varya insan olta atmaya görsün balık yardıracak gibi nediiir ne değildir orayı çözemedim rüya rüüya gibi bir yer
Senin geçtiğin saatte ben mışış mışıl uyuyordum abicim sert poraz sersem gibi yaptı bizi. Konuşalım kararlaştıralım bir gün yapalım kafamıza göre bişeyler. Ama ramazandan sonra olursu çok daha ii olur
Eneze gelin beya. ramazandan sonra bi cumartesi akşamı liman filan kısmetimizi deneriz olmaz mı ? hem cız bız yapar, kafayı çeker, balık tutarız. tutamazsak şişe içinde biz balık oluruz ne var yani
Eyvallah teşekkür ederim. Sudak deniyorum ama melesef adam akıllı bişey alamadık at çekle. Canlı yemlede uğraşmak istemiyorum bu aralar ama olmazsa yakında canlı yeme dönücem
Yılan balığı isterim ben mangalda ama şaka bi yana abicim sende istediğin zaman gelebilirsin kurarız cadırımızı sabahlarız..
Ne hikmetse bizim buralarda bu balığın namı kötüdür kimse sevmez anlamış değilim yakalayıp yeme vakti geldi sanırım
eline sağlık mert imrendiriyorsun valla yakında edirnede olucam inşallah osmaniye cd bi yer tuttum tanışırız belki
Mert tebrikler.. seninkiler yine büyük ben nezamandır uğraşıyorum hep ufak geliyor yakala bırak yapıyorum.. rastgele..