mustafa abi çok haklısın.azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz.şu senin silıkonların nasıl çeşit silikon.benim silikonlarla ilgili bilgim yok.senden örnek alabilirim şekillerinı falan... teşekkürler
Arakdaslar Hekese cok tesekkur Ederım O kadar yararlı bır konu oldu ki benim icin tum uyarıları dikkate alacagımdan emin olabılırsınız Bilgiislem bolumunde oldugumdan onlarca foruma uyelıgım vardır fakat bu kadar yardımı seven bır ınsanın toplandıgı forum gormedım tekrar tekrar tesekkurler
Volkan Bey Mesajınızdaki tum ayrıntıları sindirdigimden emin olabilirsin. Her uyarınızı dinlicem. Cok tesekkurler
Geceleri Beyaz rapaladan sasmıyorum. Bildigim icin degil sadece mantık olarak dusununce daha kolay gorulur dıyerekten beyaz kullanıyordum ama sanırım dogru ıs yapıyormusum
Kusura bakmayın ozel mesajınıza cevap veremdım henuz mesaj atma ozellıgım aktıf degıl. İnsallah sizde kısa surede kavusursunuz levrege
Sadece maxrap kullanmıyorum ama kullandıgım tum sahteler sert sahteler . Daha once kasık ve yumusak sahtelerden hic denemedim. Ama onlarıda denemeye karar verdım . Sonuc aldıkca forumda paylasacagım