at çek yakala bırak 21.01.2013

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    :thumb: Bravo kadir çabaların la bizlere ışık tutuyorsun

2. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Tebrikler sevgili Kadir.
    Silikon çalışmalarını bekliyorum. Pozitif ve negatif yanlarını sanırım bizlerle paylaşacaksın.
    Yakala&bırak yakışmış. Onun için özel tebrik. Devamı dileklerimle...
    Bir de rica, yav ayak ölçünde müneccimlik ettirme bize, bir metre al yanına gözünü seveyim.;) İstersen gönderirim. :p
    Sevgi ve selamlarımla...

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler Kadir abi hem balıklar için hemde gössterdiğin örnek davranış için. Güzel avların daim olsun oltana daha güzelleri denk gelsin.

4. mehmetar79

mehmetar79 Mehmet

Kadir abi tebrikler :) Yine sana yakışanı yapıp salmışsın bebeleri :D

Şu silikonlarla balık yakalayamadım gitti yalan dünyada :( Elim sert sahtelere alıştığındanmıdır, atıp çekmesini bilmediğimden midir nedir bilmiyorum ?

Halbuki herkes silikonların daha etkili olduğundan bahseder idk:( :D

Herdaim rastgele..

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolasın abi teşekkür ederim:)
    sağolasın Bahadır abi teşekkür ederim:) abi bu düzenekde,,gözlemime göre eğer ragot çekilecekse..malzeme düz olmalı..ben kavisli kısmından kesmiştim özellik ile..bu tip silikonlar için..
    daha önce düz yapmıştım..yaklaşık 3 ay önce..hani şu power pro meselemesi başladığı dönemlerde yapım aşamasına başlamıştım..:) ragot için düz duvar şeklinde olmalı..

kendinden kurşunlu silikonlara biraz daha farklı uygulama yaptım..

resimdeki düzeneğin bir sıkıntısını görmedim..sadece bir kez taktırdım..
    onuda farklı malzemeden yapmıştım..hani şu cama yapışan şeffaf yumuşak vantoz mu adı neyse..onu uygulamıştım..o çok yumuşak olduğundan..olmadı..taşa çarpınca sektiremedi.ve takıldı..

bu yöntemi ben 3 aydır kullanıyorum abi:) ..avlandığım bölge 2 3 5 bazen 8 9 mt derin..ve buralarda büyük kayalar var dipte..şuana kadar resimdeki düzenek ile taktırmadım..ondan önce eyey sahte gömmüştüm mekana bu düzenek yapılmadan..aynı zamanda aksiyonda verdiriyor:)
    abi mezru vardı balığı ölçmek için..diğer çantamda kalmış..özellik ile levreği tutunca 7 8mt içeri götürüp orda foto çekmiştim..mt yi aradım yok:eek: baracudayı tuttuğum yerde salmıştım hemen..neyse bu sefer hallederiz:)

6. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    kadir abi tebrik ederim güzel av olmuş
    burada da (marmaris) rüzgar deniz fırtına havalar çok kötü deniz 5 - 10 m yükselen kıyıya vuran dalgalar balığa hasretiz valla :)

7. ozican

ozican Osman

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    2 kilo levrek
    Sportif balıkçılığınıza tebrikler. Şu at-çek olayına bir türlü ısınamadık, yemli avcılığın tembelliği mi bizi bağlıyor yoksa alanı genişletip yeni malzemelerle evin hacmini ve aile bağlarını daraltmaktan mı korkuyoruz (malum eş sorunsalı, ev pisleniyor, her taraf misina, iğne dolu vs.vs.), çözemedim gitti. Neyse bu yanımızı da sizi izleyerek telafi ediyoruz, kalın sağlıcakla.

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) sanada rasgelsinreeling

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) millet silikonla başlar atçek olayına sen rapala ile başlamışsın:) güzel silikonlar seçersen..extreme aksiyonlar verdirirsen rapalalar eline su dökemez avcılıkta;) da ben zevkin peşindeyim..sürekli farklı ekipmanlar deniyorum..şimdi solucan var ön sırada..onunla yakalamak için önüme bir hedef koydum:) silikonlara aksiyon verdirmesi çok basit..;)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) önceki gün burasıda çok kötü idi..büyük dalgalar vardı..yılmadık denedik..az kalsın haber oluyordum:D dalga yatırdı beni, biraz sürükledi denize doğru:eek:

sağolasın abi teşekkür ederim:) atçek malzemesi daha derli toplu duruyor sanki abi..:) kutusunda az bir malze alıp sırtta çanta dolaşıyoruz..yem tak el ayak kokma gibi bir durum yok:) balık tutamadığımız günlerde dahi:)

9. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Tebrikler... Kadir Hocam sen onları saldın ya sezonunda onun 2-3 katı trofeler denk gelir inşallah...

10. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Kadir abi özlemiştik raporlarını. Aslında raporlarından çok icat çıkarmanı seviyorum. Balıkları saldığın için tebrik ederim. At-çekte hiç balık alamadığım için empati bile kuramıyorum. Yemli de çok balık saldım ama herhalde At-çekte de küçükleri alıkoymam. Ama senin ki gibi Levro yu bırakmakda büyük cömertlik tebrikler.

11. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) önceki gün burasıda çok kötü idi..büyük dalgalar vardı..yılmadık denedik..az kalsın haber oluyordum:D dalga yatırdı beni, biraz sürükledi denize doğru:eek:

tedbiri ve güvenliği elden bırakma abi :) sen bize lazımsın

12. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Kadircim tebrikler özlenen manzaralar yakındır artık :thumb:

13. Cortmuk

Cortmuk Doğu

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-Curve, 210cm
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    ....
    Tebrikler Kadir abi, örnek bir av olmuş.
    Daha güzelleri oltana gelir inşallah, rastgelsin.

14. rapalacikral

rapalacikral ali

Tebrikler. Çok güzel bir davranış ve sunum.
    Balıklar hayatta kalmış çok sevindim :)

15. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    yakaladığın balıklar için tebrikler, ama geri bırakman için daha büyük tebrikler. yabancı kanallarda izlediğim belgesellerde asıl bırakılması gereken balıkların büyük balıklar olduğu, onların bir seferde diğerlerinden çok daha fazla yumurta yaptığı anlatılıyor. ama ben de dahil bazılarımız, bilerek veya bilmeden küçüğü salıp, büyük benim hakkım diyoruz :eek: inşaallah ben de 2,3,5 kg gelecek balıkları elim titremeden serbest bırakabilirim. tatlı suda, sazanda, yayında çok yaptım ama daha denizde trofe azat edesim gelmiyor :eek:

bir de çatal kuyruklu ya da düz kuyruklu silikonlarda kaç gr. zoka kullanıyorsun ? ben hafif zoka taktığımda düzgün aksiyon almıyor, ağır zokada da takılma çok oluyor.

16. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    Hocam tebrikler. :)

17. 4443

4443

Yakışır...

Gönülden tebrik ediyorum KADİR abi sevgiler...

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) sanada rasgelsin:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)atçek de bizim tutkumuz aşırı:) bu sebebden avıma şans tanıyorum,oyunu tekrar start vermek için..amma denk gelir amma denk gelmez orasını bilememhihi bir kere saldığım levreği 2ci kez tutmuştum yine salmıştımhihi balıkda belirgin bir iz vardı,ordan tanımıştım:)

eyvallah kardeşim teşekkür ederim :)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) şubatta tempoyu artıracağım..mart da iş başı yapmayı hedefliyorum..bu sezonu erken açacağım iş bakımından:) bu aralar tutdum tutdum:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)darısı senin sahtene nasip olsun:)

teşekkür ederim sağolun:) bu dönem tutacağım levrolar özgür kalacak nasipse tabii:)

ben önceki senelerde de söyledim bunu..:) 500gr lık levrekden çıkacak havyar işaret parmağın kadar..5 kiloluk bir levrekden çıkacak havyar bunun 4 5 misli büyüklüğünde,,vallah bana denk gelsin bu dönem saldığımı görürsünüz paşayı:)
    10 gr 12gr zoka kullanıyorum ben bu tür büyük silikonlarda..küçük zokayı atamıyorsunki uzağa..mekanda kalabalık ise gürültüden balık kıyılamıyor..hayli ile küçük zoka sınıfta kalıyor :)
    teşekkür ederim sağolasın kardeşim:)

sağolasın teşekkür ederim kardeşim:)

cümleten rasgele

19. timursen89422

timursen89422 timur

tebrikler güzel paylaşım... çatal kuyruklara aksiyon verdirme işini güzel düşünmüşsünüz. buda işe gönül verme ve ustalık farkı olsa gerek:)
    balıkları bırakmakta cesaret ister bizim gibi acemilere iyi örnek olmuş.
    daha iyilerine rastgele:)

20. bora-_-bora

bora-_-bora Cem Bora

Favori Makine:
    kasnak
    Tebrik ederim...ne güzel , ne güzel bir duyarlılık sizinkisi...bu bilinçte olupta çevreye örnek olabilmenin en somutunu göstermek :thumb: