Gaçen Hafta Yaptığım avı sizin için derledim umarım beğenirsiniz. Arkanıza yaslanın HD İZLEYİN LÜTFEN http://www.youtube.com/watch?v=PVKjzuyoqW4
Video gayet güzel yalnız bir eleştirim var sevgili Süleyman. Balık sudan çıktıktan sonra taşların/kayaların içerisinde kerelerce düştü kalktı. Hele bir keresinde tam böğründen olanca cüssesiyle taşın kenarına vuruyor ki içim cız etti. Biraz estetik biraz da etik açıdan (bence) bu tarz durumlara dikkat etsek diyorum.
Hocam nomalde O kareleri o kadar rahat hissedebilmeniz ve görebilmeniz imkansız.Saniyenin 10 da biri hızında gelip geçer normalde. Ama kamerada özellikle balığı dışarıya alırkenki zamanı yavaşlatarak ve efekt vererek görebilesiniz diye üzerinde oynama yaptım..Büyük emek vererek. Kaldıki en az sizin kadar bu durumlara dikkat eden ve merhamet duygusu olan bir insanım (bilen bilir)... Avlanırken bu durumlar ister istemez yaşanıyor bu 7 dakkikalık videonun içerisinde sırf bu konuya dayanarak bunun eleştirisini yapmanız beni ayrıca üzdü ki o videoda görebileceğiniz o kadar olumlu şey varken.... Ama yinede eleştiriniz için sağolun...
Sevgili Süleyman, Değerli emeğinizi hiçe saymak hele de merhamet duygularınıza eleştiri getirmek haddim değildir abicim. Videoyu genel anlamda beğendiğimi ifade ettim. Eleştiri lafı belki ağır kaçmış olabilir ancak hepimizin başına gelebilecek bir durumda daha bir dikkatli olmamızın gerekliliğini vurgulamaya çalıştım aslında. Sözlerimin şahsını üzecek veya kıracak bir yaklaşım şeklinde algılanması beni de üzer. Konuya dipnot babında eklemiş olayım. Selam ve sevgilerimle.
Tebrikler Süleyman, gerçekten muhteşem görüntüler. Kendimi yabancı ülkelerde yapılan bir avı izliyor gibi hissettim. Ayrıca su kenarında hızlı çekim yürümeniz, kendimi video oyunlarında gibi hissettirdi. Suya atlayıp, yüzerek karşıya geçmek için ellerim yön tuşlarına gitti. Su üstü su altı görüntüleriyle, yerinde ağır çekimleriyle çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. Yalnız bir eleştirim olacak. (Şaka, şaka... hihi) Haklı, haksız yapılan eleştirel yorumları da sevgiyle karşılamak lazım. Avlak, krater gölü mü? Muhteşem bir doğa harikası. O su rengi, birden dikleşen kıyı yapısı eşsiz gibi. Ben avlağı çok beğendim. Birde o balığın cinsi ne? Yazarsanız sevinirim. Güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Volak Bey Çok Sağolun Burası Atatürk Barajı . Videoda avlanan balık bizir diye tabir ettiğimiz bir balık. Elimizdeki güzelliklerin farkına bir varabilsek daha çok güzel şeyler olacak fakat malesef benim bu videom internete düşdükten sonra hemen arkasından avlağımızı germeci yani ağcı diye tabir edilen şahsiyetler birikmişler. Bu gidişle bize olta ile balık aldırmayacaklar. Güzel dilekleriniz beni ziyadesi ile memnun etti çok sağolun
Olur böyle vakalar derler ya hani sanırım bizimki de öyle oldu Nuri bey saygılarımı sunuyorum Önemli olan konuşarak anlaşabilmek, kendinize iyi bakın...
Video düzenleme işini bilen bilir, gerçekten emek ister. hem eğlenceli avınızı hem de video çalışmanızı tebrik ederim..
İnanın bu 7 dakikalık videoyu bu hale getirmek için 6 saate yakın emek harcadım. Sizin gibi bu işten anlayan kişilerin burada olması ayrıca çok sevindirici. İyi dilekleriniz için çok sağolun. Daha İyileri size nasip olsun