Atçek Akya (şeytanın bacığını kırdıkmı ne :D )

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında metallurgist tarafından paylaşıldı.

1. mehmetar79

mehmetar79 Mehmet

Tebrikler, gözünüz aydın :)
    Umarım bundan sonra daha irileri denk gelir :)

2. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    teşekkür ederim. inşallah hepimize daha irileri denk gelir :D

3. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    hemşerim tebrik ediyorum seni, öğünlük balığı yakalamışsın, avının keyfine ise paha biçilemez. amaç sadece yiyecek balık yakalamak değil elbette ama arada yakalamak lazım ki içişleri bakanının tepkileri daha yumuşak olsun demi ama:)) bu cumartesi akşamı bizde gideceğiz arkadaşlarla, bakalım raporluk birşey çıkacakmı bilmiyorum, sahtelerle de deneyeceğim, , inşallah senin kadar şanslı oluruz :)) hemşerim avlarında daha iyileri rasgelsin inşallah...

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    10 15cm lik yavru balık,bir çok avcının listesindehihi ağcısı var.sebetçisi var.oltacısı var..dinamit meşhurdur oralarda dinamitçisi varhihi zıpkıncısı var.20cm oldumu çakarlar zıpkını..onları burdan tekrar anıyorum:rolleyes:

birde denizin içinde avcılar var,avcı balıklar. mesela turna ve kofa var sizin oaralarda..bu 2 balık özellik ile kofana.vurdumu o balık iflah olmaz,zaten ya yutmuştur yada 2 ye bölmüştürhihi turna sokak savaşçıları,geçen yıl yaralı halde bulduğum kefal halen albümümde duruyor,kıymık kıymık etmişler:)

vatoz var.gridası var.akya gillerden 3 4 çeşit gelip gideni var kıyılara...büyük levrek bebe levreği yutar buda varhihi yılan balığı var.su samuru var..var oğlu var:D

birde şimdi bak bakalım o kıyılara,bulabilecekmisin o bebeleri:)

5. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    inşallah sizlere daha irileri denk gelir. dediğin gibi amaç sadece et değil elbette. amaç sadece balıklı rapor yayınlamakta değil olmamalı amacımız bu tutkuyu paylaşmak. belki ders çıkarabileceğimiz hataları paylaşmak. balık tutamasakta heyecanı yada yanlış bildiğimiz uyguladığımız yerler varsa onlar hakkında görüş birliğinde bulunmak olur diye düşünüyorum. rastgelsin

yapma ya içimi burkma :D ben ne güzel heveslenmiştim. ben denizin içindekinden korkmuyorum denizin dışındakinden korkuyorum asıl dedinya oltacısı sepetçisi ağcısı hele hele dinamitçisi en tehlikelisi.:mad:

tabiat ana kendi döngüsünü fazlası ile karşılıyor zaten fazlasını ise insanoğluna sunuyor. ama insanoğlu aç gözlü naparsın. imzanda ne güzel yazmışsın yiyeceğin kadarını al fazlasını salki orda seni beklesin diye. saygıyla selamlıyorum

6. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    hey maşaallah, gerçekten şeytanın bacağını kırmışsın. kıyılar şenlendi demek ki. ben epeydir at çek yapamadım, çok canım çekti.

akya, kuzu ve çatalkuyruk ayrımı daha önce bir raporda çok güzel açıklanmıştı, onu da buraya ekleyeyim.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=47274&page=2

7. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    teşekkür ederim dostum. bende buldum o raporu ve akşam bir abi ilede görüştük sırtında kafasına yakın 8 adet küçük dikeni varsa akyadır dedi oda ve diken vardı. çatal kuyruğun ağız yapısıda farklı daha küçük. yakaladıklarım akya yani. zevkli oluyor gerçekten atçek yakalanırsa :D heleki şurda 10 15 gün sonra lüferde vurmaya başlarki tadından yenmez :)

8. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    -Tekin bey çupralar porsiyonluk. Devamını diliyorum. Dilemesem de gelecek gerçi. İnşallah üç mislini de alırsın.

-Ne yani ? şimdi ben atçekçi mi oldum ? diye ben de sormuştum. Evet oldun demişlerdi. Artık günahımıza ortaksın dostum. Sen de atçekçisin. Hayırlı Olsun. HANİ VİDYO DA KOYACAKTIN ?

-Strike pro yu kaç metre uzağa atıp çektin bi de onu sorayım ? O sahteyle benim rekorum 15 metre de o açıdan soruyom.

-İskenderun körfezinde eniştem açılmış dün değil evelsi gün botuyla. kırk santimlik iki tane akya yavrusu almış. Kaynıyor diyorlar. Sanırım akya bolluğu var. Allah daraltmaya.

-İkincisi, botla burnazda ben de açıldım. bayram gecesi. bi nane tutamadığım gibi midemi üşüttüm. fakat burnazın yanık tearmenin boşaldığı noktada yüzen vatandaşın arasından silikonla adam tanelerce ispendek tuttu. Yani ancak sahteye saldırabilecek erginliğe ulaşmış ispendeklerdiler. Fakat hala bebektiler. Saygıyla andım adamları. :) Allah biz insanoğlunun zulmünden masum bu yaratıkları korusun. Hep söylüyom, insanoğlundan daha pis bir yaratık yoktur diye. Bir at ölse leşi dar bir alanı sallıyor. Ama insanoğlunun kokmuşu mahalleyi sallıyor bildiğiniz gibi.

-İster yüksek zekalı, ister düşük zekalı olduğumu düşünün, dediğiniz balıkları ben hala ayırt edemiyorum. Adım gibi bildiğim ise resimlerde akbükte yakalananların yapısının hatta anatomisinin diyeyim, akya, kuzu ve yaladerma örnek resimlerine ve/veya tanımlarına rengel ve kuyrul açıdan birebir uymadığı. Bence akbükteki, yukarıda sayılanlarla emmoğlu olsa bile, bam da başka bir balık.

9. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    dostum insanın bir kere ters gitmesin işi. dedimya işyerinde video kelimesi geçen her site yasaklı evdede aparatı bulamadım. video kaldı. birgün avlamak nasip olursa orda seyrederiz lafın belini kırarken :D

zaten sahte benim kamışa uygun değil. benim spin 20-50 gram atarlı 210 cm. sahtede 10 gram 10 cm birşey ancak 15-20 metre gidiyor. ama umutemin rumuzlu arkadaşımızın kamışı 10-40 gr atarlı 240 mı dedi 270 mi dedi o salladımı gidiyordu 30 metre. sende hata yok hata merada balık olup olmaması. emin arkadaşımızda akya ve orfozon dibine vurmuş dörtyol parunaanda. anlayacağın barınakta balık var

10. melikşah

melikşah ........................

Gültekin tebrikler çok güzel bir av olmuş:)

11. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Gültekin kardeşim güzel balıklar ama fotoğraflar küçük, ellerine sağlık.
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

12. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Gültekin, her yönüyle on numara bir av olmuş, gösterdiğiniz hassasiyet umarım herkese örnek olur.
    Avlarınız bol ve bereketli olsun:)

13. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    teşekkür ederim allah hepimize böyle güzel avlar nasip etsin :)

teşekkür ederim orhan üstadım image shack ile ilgili bir problem sanırım.

teşekkür ederim bende çok keyif aldım bu avımdan hepimize bol bereketli avlar

14. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    bu ara akya gerçekten çok hehalde, az önce yemlik sardalya almak için balıkçılara gittim tezgahlarda birer kasa 30-40 cm civarı kuzu - akya vardı hep. 20 TL fiyat yazmışlar. yıllardır denk gelmemiştim tezgahta.

15. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    herkes bu sene bol olduğunu söylüyor bende hiç denk gelmedim tezgahlarda bu sene dahil :) sardalya bulmak hakikaten zor daha av yasağı kalmadığı için