Muvaffak abi baya abzürt bir av olmuş çok güzeldi doğrusu okurken baya bi güldüm.Şiveyi de güzel oturtmuşsun İnşallah birdahakine yakala kovaya koy raporunu okuruz abim Şansın açık olsun.
Muvaffak abi en gerçekçi av raporu diye ben buna derim.Hani o ithal sahte reklamlarındaki balıklar da sahteden tutuluyor gibime geliyor.o yüzden o emeğinle en gerçek cefakar balıkçısın sen....ama emin ol ben şunu öğrendim artık sularımızda balık sürüleri azaldı.O merada olmayan balığın nesi sana gelir.Başarılar selamlar......
abi harika rapor gülümsettin yine cuma günü nasipse gece vardiyasından çıkar çıkmaz kanaldayız yada deniz atı azmağı düşünüyoz arkadaşlarla yemliye bi bakalım alabilecekmiyiz bişeyler gerçi alamasakta çokta önemli değil
maksat guzel vakit geçirmekse bundan iyisi zor balik olmasa da o ortamda bulunmak buyuk keyif verirdi bana kelle paça hariç mercimek çorbasi varmi abi
canın sağolsun abikonu denizlerin yüzbaşısı levrek olunca kendileri pek arazi oluyorlar takipçisi olursan denk getirme şansın doğar abi
muvaffak abi ne yalan söyleyim yeni üye olmam münasebetiyle daha hiç raporunu okumadım herhalde Ama hata yaptığımı anladım balık yokken bukadar keyifli bir rapor balık varken nasıl olur düşünemiyorum valla
Deniz atına gidin bence , eger kanalın agzı açık ise tabii bilemiyorum.. su daha geniş aktıgı için muhtemel orda daha fazla şansınız olur.. ancak kayaların üstünden atmayın,, levrek sizi görüyor.. ve yabani oldugu için tanışmaktanda çekiniyor sizin tüm samimi çabalarınıza ragmen tanışma davetinizi geri çeviriyor.. o yüzden sag tarafta kumdan atış yapın tam siper olun.. Ayrıca gümüldür yol üstünde özel klinikte var.. kanalın yakınında - olası bir balık saldırısında bir tarafınıza bişi olursa hemen nöbetçi doktor müdahele eder.. şansınız açık olsun
Aynen dediğin gibi devamlı yoklamak lazım beyzadeleri ,, ama işte bizdeki bu emeklilik hali ve denizin uzaklıgı.. balıkla olan tanışma fırsatımızı engelliyor..
Tamamen hayata bakış açısı.. tutulan balık , su kıyısında olmanın hediyesidir diye düşünüyorum amaç su kıyısında dostlarla beraber olmak.. mesela bir melodi gelir aklına mırıldanırsın , _Gündüz gelme gece gel -tenhalarda menhalarda buluşalım dersin balığa ..
Bu avın skoru levrekler lehine 1-0 bitse de,raporun güzelliği skoru eşitlemiş.İnşallah bir dahaki maça bol gollü bir bir galibiyet gelir