AVDOĞA DERGİSİNİN HER YIL DÜZENLEMİŞ OLDUĞU GELENEKSEL TURNA TUTMA YARIŞMASI İÇİN DÜZENLEYECEĞİMİZ ORGANİZASYONA ANKARA NIN YANI SIRA TÜM İLLERDEKİ ARKADAŞLARIMIZIDA DAVET EDİYORUZ YARIŞMAYA KATILAN ARKADAŞLARLA GÜZEL BİR MUHABBET VE TANIŞMA ORGANİZASYONU YAPACAĞIZ KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİ VERMESİNİ RİCA EDERİZ. YARIŞMA TARİHİ : 23 / 24.06.2007 AVLAK : KESİKKÖPRÜ BARAJI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DERGİ KAPAĞI VE SPONSORLARIMIZ
Arkadaşlar en sonunda gerçekleşti galiba böyle bir organizasyonu düşünüp düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum böyle bir organizasyon tüm bizim gibi amatör olta balıkçıları için iyi bir tanışma vesilesi olacaktır ve örnek teşkil edecektir emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim ayrıca aldığım duyumlara görede hepimizin çok iyi tanıdığı ve değerli bir arkadaşımızda sponsorluk yapacak ve süpriz bir sponsor hediyesi verecek kendisinede buradan teşekkür ediyorum ve kolay gelsin diyorum. İyi akşamlar sağlıcakla kalın.
öyle görünüyor saat gecenin yarısını geçti millet yattı uyuyacak şu an hepsinin horultusunu duyar gibiyim.
Yakın olsak inanın sırf sizleri izlemek içinde olsa gelirdim Şansınız bol olsun inşallah sonuçları paylaşırsınız artık bizlerle...
Ne Güzel!! he he he he.... işte beklenen yarışma geldi ankaralı amatör balık avcısı büyüklerim küçüklerim... umarım hep beraber çok güzel vakit geçiririz... bu arada yarışmaya katılacak olan arkadaşlara bol şans yarışma bi araç önemli olan tanışma, dostluk, muhabbet, doğa ve bilinç. tabi bu sözlerim tüm illerdeki amatör balık avcıları içindir...sürçilisan eylediysek afoluna....
üff ya canım sıkıldı. geçen aydan 23-24 hazirana plan yapmıştım memlekete gidecektim. hadi ben tek başıma gitsem iptal ederimde aileye de sözverdik şimdi ben ne yapacağım
Hayır Yakupcuğum sen olmazsan ben ne yapacağım...Bak bende kasıldım şimdi...San gelir kesin de senin işin bozuyor...Tüh canım sıkıldı....