Bu oltadan geçen sene almıştım, kamış+makine 65tl gibi bir fiyata geldiydi. Sonuç olarak makina mükemmel. Dokunmayla akıp gidiyor, dönmesi sarması boşaltması harika. Kamış karbon kamış ve hafif, dayanıklı. Yormuyor. Atışı da çok iyi. İri balıklar yakaladım. Ama misinaya bişey diyemem, ben kendi bildiğim misinamı kullanıyorum. Sonuç olarak bu fiyata sunulan kalite memnun edici.Kimileri 25tlye takım alır laf kondurmaz sonra buna laf eder. Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız kalitesi güzel. Birde yok bimden şöyle kamış almıştım böyle çıktı gibi söylemler üzerine diyorum ki, her zaman aynı ürün satılmıyor. Dandik mallar geldiğide oluyor. Dandik malları bu ürünlerle kıyasamak yanlış. Şimdi birileri bim reklamı yapıyor diyecek ama benim tecrübem bu....
forumların bir taneinde vardı ya ucuz bebek buldum aldım diye poşetin içine koymuş gidiyordu, aşağıdakine benziyordu ama biraz daha değişikti https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=381934821904158&id=157972570955423
forumların bir taneinde vardı ya ucuz bebek buldum aldım diye poşetin içine koymuş gidiyordu, aşağıdakine benziyordu ama biraz daha değişikti https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=381934821904158&id=157972570955423
Arkadaşlar o bahsettiğiniz makinadan bende almıştım üzerinde 8+1 rulmanlı yazmasına bakmayın şu anda pc masasının üzerinde makina komple dağıtılmış halde duruyor. Sadece 4 rulman var başkada yok.
Bende arkadaş kurbanı olmuş oldum, av malzemelerini çok iyi bildiğini zanneden kişinin tavsiyesi üzerinde almış oldum. Hayatta edindiğim tecrübeler yediğin kazıkların birkimiymiş derler, doğruluk payı varmış gerçektende
Çokta kötü bir makina değil idare eder bende kullanıyorum herhangibi sorunu yok bendeki 8 rulmanlı bu fiyata kaliteli bir makina aramamak lazım misina klavuzunda 2 adet rulman mevcut sarma kolunun tutamac bölgesinde bile düşünmüşler 2 adet 4 adette iç aksam dişlilerinde mevcut ben memnunum dişlilerin biraz zayıf olduğu belli
O halde üzerinde 8+1 rulman deil 4 rulmanlı olduğu yazmalı. Bunlar tüketiciyi yanıltıp kandırma metodlarıdır. En basiti 500 ml pet su şişelerinde dahi ölçtüğünüzde 500 ml'den daha fazla su çıkar çünkü 500 ml altı bir rakam çıktığı anda cezası dudak ısırtıcak kadardır.
makina bimdeki makinayla ancak cocuklar küvette balıkçılık oynar 9 10 tl lik makinadan ne bekliyorsunuzki
Kubilay arkadaşım ne yazıkki sana katılmıyorum.Tamamen israf.Bir avcı acemi olması onun malzemesine zarar vermesi anlamına gelmez.Kesinlikle acemi avcıların gerek internet gerekse güvendikleri bir malzemecinin telkinleri ile ürün almaları gerekli.unutmayalımki atıl vaziyette kalan her malzeme milli servettir.bim carrefour böyle ince düşünmez zaten düşünmeye ihtiyaç da duymaz.
Eğer acemiyse ucuzu kesinlikle. ya balıkçılık sarmazsa? güzelim olta kömürlükte paslanmaya mı terkedilsin? acemidir, değerini bilmez, suya düşürür, takıldığı zaman makineye yüklenir dişli sıyırır, kamışı ağaca savurur üstüne basar kırar, misina karıştırır neler neler.. adı üstünde acemi. heba olacağına %100 emin olduğun malı niye pahalı alasın ki? sonuçta bu da atıyor, çekiyor, acemi haliyle akya yakalayacak hali yok ya? öğrenir işte..