öncelikle herkeze selam.. ben bu güne kadar hep tatlısularda daha çok ta derelerde balık tuttum. ama iş güç sebebiyle uzunca süredir balığa gidemiyorum ve içim içimi yiyiyor. evime en yakın deniz kenerı avcılar sahil ve bende burada balık tutmayı düşünüyorum. ama bu bölgede hangi yemle ne balığı tutulur bilmiyorum. eğer bu bölgeyi tanıyan ve bana tavsiyede bulunucak olan olursa çok sevinirim. bu arada spin merağım var ama becere bilirmiyim bilmiyorum bu haftasonu mevcut malzemelerimle bi deneme yapıp nabzımı yoklıycam sonrası allahkerim. yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler..
Yakın zamanda ilgili bir konu açılmıştı. Link aşağıda: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=901616#post901616
Şu zamanlar eğer tekne yoksa bir şey tutman zor.Gerçi tekneden de çapari hariç pek bir şey çıktığı yok.Yemli olayı yaza kadar bitmiş durumda.Sen gene de denemelerini yap ,deniz bu her türlü sürprize açıktır.
Murat abimin dediklerine tamamen katılıyorum.Bu arada Murat abi resimdeki tekne seninmi?eğer seninse bildiğim güzel bir avlak var orayı sana tarif edicem.Mesajını bekliyorumreeling
şevkinizi kırmak istemem 2 hafta önce oradaydım ve 3-4 aydan beri takip ediyorum bişey yok avcılar gidip üşüdüğünüze değmiyo ince boğaz çaparisiyle arada kıraça yapıyo o kadar.Kefal tutanlar var bide.
Ertunc Kardeşim, Ben acemi olarak bişey tutamadım. Yaklaşık 4 ay boyunca. Gelen ustaları takip ettim, onlarda genelde boş dönüyorlar. Eğlence için gideceksen sana eşlik edebilirim, ama yok ben balık yemek istiyorum dersen o zaman avcıları hiç düşünme. Forumda sürekli avlak bölgelerinden bahsediliyor, şansını oralarda dene. Kal Sağlıcakla