İnsanın avdaşı yanında güvenebilecegi ekmegini suyunu paylaşabilecegi muhabbet edebilecegi birini her zaman arar geneldede her zaman aynı kişiler olur bende arkadaşlar olmadıgında tekne kazıntım evimin neşesi başımın belası en küçüğümle balığa gitmeyi severim her zaman avdaşım olmuştur çokta kısmetlidir işte böyle bir zamanda onları toplayıp iniverdik soğanlı çayına hapisteki küçük balıklar gümüş balığıdır o kadar büyürler gerisini fotaraflar anlatsın kendi yaptıgım avlarım daha sonra herkese rastgelsin. Rastgelsin.
Afferin benim güzel yeğenlerime,fındık dalındanmıdır o ikisinin elindeki sinek oltaları balıkta kafanı güzelce bir şişirdilermi Muhammer abi yada fotoğraftaki gibi sessiz ve sakinler mi rastgele abim
Teşekkür ederim sergencim senin avlarında güzelliklerle geçsin. Ertan anlatmakla bitmez yaşanır tahmin ettigin gibi günüm olta baglamak ve düzeltmekle geçiyor ama onların neşesi ve sevinci benim oluyor mutlu olmaları bana yetiyor selamlar sevgiler rastgelsin. Sağolasın özcan trofe avlarını bekliyorum rastgelsin kardeşim.
Hocam ne güzel bir görüntü..gençlerin TV karşısında kim kimle evlendi , kimin etegine bastı, ne dedi.. leri seyretmek yerine yanında olmaları..
Ustam haklısın ben elimden geldiğince onları doğa ile buluşturmaya çalışıyorum bundanda zevk alıyorum isterimki herkes yapsın ama şartlar belli inş herkes gönlündeki güzellikleri bulur ve yaşar rastgele ağabeyim saygılar.
Maaşallah ne güzel görütüler . Şimdi bende sayenizde kendimi otuz yıl sonrasında hayal ettimde, tam otuz yıl sonra ben 54 kızımsa 33 yaşındayken kızımla balık tutmak güzel olur sanırım.
offffffff be abi dağıttın yine beni yeğenlerimle ne güzelde vakit geçirmissin yeğenlerimi sekaparktan tanırım 10 lu 10 lu çekiyorlardı sardalyaları o çayın balıklarına allah kolaylık versin hele birde senin gibi eski kurdu tanıdıklarına pişman olmuşlardır herhalde şaka bir yana güzel kareler ve güzel balıklar böyle güzel günlerin devamını dilerim rastgele sevgiler ve saygılar.
Durmuş gönlündeki güzellikler gerçekleşir inş rastgelsin. Teşekkürler zait kardeşim en güzel günler senin olsun sümeyye kızıma selamlar gözlerinden öperim. tabiki emreyide unutmadım
ah o gümüş dediğiniz balıklarda ne güzel olur kızarınca kılçıklarıyla birlikte patates kızartması gibi
Mert sen yinede dikkat et her balığı kılçıgı ile yeme bilhassa tatlı su balıklarını boğazına takılabilir abi tavsiyesi. Sağolun sizede güzel avlar dilerim.
Ne güzel..keyif veren görüntüler.benimde birlikte avlanmaktan en çok keyif aldığım oğlumdur.onun heyecanı balık yakalamaktan daha büyük neşe dir.
Cengiz allah sana ve oğluna uzuun ömürler versin gönlündeki güzellikleri yaşaman dilekleri ile sevgiyle kal rastgelsin.