yolcu42 Şehir konya bozkır En iyi avı 11,5 kg aynalı sazan İsim Yakup IŞIK 17 Mart 2010 #22 Merhaba hoşbulduk. sağolun. Nuri abi inşallah ondanda diğerlerindende bahsedeceğiz. Şimdilik bir fotoğrafın linkini koyayım. http://www.postimage.org/image.php?v=PqAtVFi Son düzenleme: 17 Mart 2010
Merhaba hoşbulduk. sağolun. Nuri abi inşallah ondanda diğerlerindende bahsedeceğiz. Şimdilik bir fotoğrafın linkini koyayım. http://www.postimage.org/image.php?v=PqAtVFi
balli Well-Known Member Yaş 61 Şehir erzurum Favori Kamış D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr. Favori Makina Shimano Hyperloop 4000 RB En iyi avı 11,7 Kg. Aynalı sazan İsim m.nuri akkaya 18 Mart 2010 #23 yolcu42 demiş ki: Merhaba hoşbulduk. sağolun. Nuri abi inşallah ondanda diğerlerindende bahsedeceğiz. Şimdilik bir fotoğrafın linkini koyayım. http://www.postimage.org/image.php?v=PqAtVFi Hepsini görüntüle... Tekrar teşekkür ederim. Bu güzel ile gözlerimiz şenlensin.
yolcu42 demiş ki: Merhaba hoşbulduk. sağolun. Nuri abi inşallah ondanda diğerlerindende bahsedeceğiz. Şimdilik bir fotoğrafın linkini koyayım. http://www.postimage.org/image.php?v=PqAtVFi Hepsini görüntüle... Tekrar teşekkür ederim. Bu güzel ile gözlerimiz şenlensin.