AVLAK YERLERİ HAKKINDA

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında mustafa34 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ozkan79

ozkan79 özkan

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
  3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
  4. bozoklum

bozoklum Serhat

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire
    Favori Makine:
    Daiwa exceler x 2500
    En İyi Avı:
    12 kg Aynalı Sazan
    çoğunuza garip gelebilir ama ben bundan yıllar önce kendi solucanımı evimde yetiştiremediğim için zira apartman bunun için hiçte uygun değil :)
    insan ayağı değmemiş çok sapa yolu beli dahi olmayan hafif sulak bir yere solucan aşıladım ve neredeyse bir yıl boyunca oradaki solucan popülasyonunun artması için düzenli olarak solucanların ihtiyacı olan organik gübre çürümüş meyve gibi şeyler taşıdım
    Amacıma ulaşabilmek için arabanın alt takımını iki kez yenilemek bile beni yıldırmadı
    ve sonunda o bölgede muazam bir solucan nüfusu oluştu bir insana birkaç ömür yetecek kadar neredeyse :D
    es kaza kuzenimi ve birkaç arkadaşımı balığa gitmeden önce oraya götürme gafletinde bulundum ve birkaç ay sonra oradan solucan alabilmek için sırada beklemek zorunda kaldım :)
    şimdi orası o kadar popüler oldu ki solucan felan kalmasada seyyar gazino görevi görüyor alkolü kapan su başına :D

5. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    gizli bir göletten bahsetmiyoruzki :???

zaten uydudan bakan herkes kemer burgaz tarafındaki göletleri görebiliyor gizli saklı yerler değil ki ..kaldıki ben arkadaşlara özelden mesaj yazıp bilgi istedim ulu orta istemedim nedir yani şimdi kulak çayırı göletini kimse bilmiyormu yapmayın allah aşkına kaldıki ben bohçacı degilim kimsedende o gölü nerden buldun diye sormadım .. çünkü zaten görünüyolar. ben sadece bir kaç gölete giriş yolunu ögrenmek istedim .. gizli kalmasıni istiyorsanız mesela terkos gölünü neden kullanıyorlar.. neden terkos gölü bugun av yapmadı deniyor bunlar gizli saklı yerlermidirki :)) seninki ayrı bir şey sen kendin emek verip solucan aşılamışsın.. buraki forumdaki arkadaşlardan hangileri göllere balık aşılamışlarda gölleri yada avlak yerlerini kendilerine aitmiş gibi sanıyolar takıldıgım nokta orası.. dileyen gelsin sazan zamanı ben size ömerli barajında sazan avına elimle yol göstereyim insanlık yada balıkçılık anlayışı budur burası.. boy boy avlak yeri resimlerini gösterme yeri değilki kaldıki azcık akıllı olan birisi avlak resimlerinden bakarak hangi göl oldugunu hayet iyi anlayabilir.. ben sadece göle giriş yolunu ögrenmek istedim.. ayıp etmişim gerçekden... gizli hazinenin yerini sormuşum gibi yaptım kusuruma bakmayın.. konuyuda kilitleyelim lütfen

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.